AK Parti'li Hamza Dağ'dan itibar suikastı açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medyada yaşadığı itibar suikastına ilişkin, "Hakaret suç ama bir de yalan var. Bir hafta hiç hak etmediğim bir konuda linçe uğramış birisiyim." dedi.

GİRİŞ 03.10.2021 12:38 GÜNCELLEME 03.10.2021 14:12
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, TV 100’de Pınar Işık Ardor’un Pazar siyaseti programına konuk oldu.

Hamza Dağ, sosyal medyada dezenformasyon konuşulurken, Kürşat Ayvatoğlu'nun kokain olayına değindi ve "Hakaret suç ama bir de yalan var. Bir hafta hiç hak etmediğim bir konuda linçe uğramış birisiyim. Hangi siyasi partide olursa olsun eğer ortak bir netice alamazsak, tek derdi itibari doğrultusunda iyi bir şeyler yapmaya gayret edenlerin bu işlerden uzaklaştığını görürüz." açıklamasında bulundu.

Dağ, itibar suikastına ilişkin, "Sadece siyasal yaptırımı mı olacak bunun? Bunun bir hukuki yaptırımı olmayacak mı?" diye sitem etti.

İkinci ifadesi ortaya çıkan Kürşat Ayvatoğlu her şeyi itiraf ettiİkinci ifadesi ortaya çıkan Kürşat Ayvatoğlu her şeyi itiraf etti

Hamza Dağ'dan Kürşat Ayvatoğlu açıklaması: Daha çok dikkat edeceğizHamza Dağ'dan Kürşat Ayvatoğlu açıklaması: Daha çok dikkat edeceğiz

YORUMLAR 29
  • vahki ne vah 2 yıl önce Şikayet Et
    nasıl üzüldüm anlatamam
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyalar tc kimlik no ile yerli bir şekilde acılması lâzım.hakim savcı sosyal medyayı delil kabul etmiyorlar.
    Cevapla
  • Polat 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Erdoğan siyasetten çekilirse akepe olur o zaman akparti.Kimse reisin dışındakilere oy falan vermez.akparti yönetimi başta kendisine sonra da teşkilatlarına çeki düzen vermeli.bu davaya adanmış insanlar dışlanmamalı. Eski partilerin ne kadar artığı varsa hepsi muslukları başına geçmiş kendi aile fertlerini tüm devlet kurumlarına amir müdür olarak aramışlar.akpartiye oy verenler ise işsizlik ve geçim sıkıntısı ile uğraşıyorlar.lütfen bunu göz ardı etmeyin.akparti adına reis adına her türlü dolaplar çevriliyor.
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    muhalefetin yeni oyunları toplu bir şekilde kişilerin uzerine gitmek, bu işte sosyal medyada oluyor. sosyal medyada kimin ne olduğunu bilmiyorsun. zannediyorsun ki halk birşeyler söylüyor. hiç alakası yok. toplum algısı oluşturuluyor. kitle halinde ısrarla yapılıyor. hükümeti ancak bu şekilde yıpratırsın. teknoloji ve icraatlara laf edemezler. devlet ve hükümet daha doğrusu istihbarat çok çok uyanık olmalı, bizim sakalımız yok kardeşim, ünvanımızda yok. hükümetin çok sayıda gençlik kolları var.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi de, teşkilatlarda yanlış yapan, muhalefin eline bile bile koz veren, bu kadar da olmaz dedirtenlerin, hiç mi suçu yok? Biz muhalefete itimat etseydik, zaten oyumuzu onlara verirdik.Teşkilatlarda yanlış yapanlar neden halen el üstünde tutuluyor?Biz hükümetin dış politika ve savunma sanayiindeki başarısını neden iç politikada,teşkilatlarda ve yerel yönetimlerde göremiyoruz?Evin içerisine çeki düzen vermek bu kadar mı zor?20 yılda Tükiyenin elde ettiği büyük başarı ve kazanımları, neden basit hata ve ihmallere kurban edilmek isteniyor?Anlamak mümkün değil.
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç lamı cimi yok acilen sosyal medya hesapları güvenli bir şekilde mümkünse yerli ve milli olarak herkesin TC kimlik numarası ile acilabilmeli rumuz vs. olmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!