Akşener'den yeni açıklama: Şahsi bir karar...

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Başbakanlığa adayım" sözlerine açıklık getirdi. Cumhurbaşkanlığına alt yapı oluşturmak için çalışmadığını söyledi, "Cumhurbaşkanlığı adaylığı şahsi bir karar" dedi.

Akşener'den yeni açıklama: Şahsi bir karar...
Akşener'den yeni açıklama: Şahsi bir karar...
GİRİŞ 05.10.2021 17:12 GÜNCELLEME 05.10.2021 17:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaret etti. DEVA Partisi Genel Merkezi'ndeki görüşmenin ardından Akşener gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Akşener, görüşmede "parlamenter sistem" ile ilgili değerlendirmede bulunduklarını aktararak, "Hepimizin kendi renklerini içine kattığımız sonuçta bir ilkeler bütünü ortaya çıktı, şekilleniyor. Bir seçime doğru gidiliyor ve bu seçimde parlamenter sisteme geçiş ya da bu ucube sistemde kalış üzerinden bir mücadele, rekabet ortamı oluşacak." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında Akşener ve Babacan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Meral Akşener, bir başka soru üzerine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Akşener'in, başbakanlık görevi üstlenmesi bizim açımızdan son derece değerli olur." değerlendirmesi için teşekkür etti.

Akşener, "Bunun anlamı, arkadaşlarınızla seçimde partinizin birinci parti haline geldiği sonucunu alırsınız, o zaman da başbakanlık görevi sizin olur. 'Bu ülkenin önünü tıkayacak bir tutumum olmayacak, cumhurbaşkanlığı için çalışmayacağım' demiştim. Ben durduğum yerde duruyorum. Beni ilgilendiren bir karar. Kişisel kararımı da milletimize duyurdum." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • barış pınarı 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye izin vermedimi Biden amcan.... Hilary sana öylemi söyledi.. Fetöcü gülen amcandan öylemi emir aldın... Vah vah vah demek sana başkan olamazsın dediler.... Sende kuyruğu sıkıştırıp eyvallah dedin... Vah vah vah meral ana meral...... Sen neymiş sin sen....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi