İBB'den son aymazlık: Topbaş döneminde yapılan yolu biz yaptık diye duyurdular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AK Parti döneminde hayata geçirilen bir büyük projeyi daha sahiplendi. İBB Sözcüsü Murat Ongun, Maltepe Başıbüyük-Samandıra yolunu kendilerinin yaptığını öne sürdü. AK Parti'den duruma hızla tepki gösterildi

İBB'den son aymazlık: Topbaş döneminde yapılan yolu biz yaptık diye duyurdular
İBB'den son aymazlık: Topbaş döneminde yapılan yolu biz yaptık diye duyurdular
GİRİŞ 08.10.2021 00:34 GÜNCELLEME 08.10.2021 00:35
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

İBB yönetimi AK Parti döneminde yapılan eserlere konmaya devam ediyor. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından önceki hafta duyurulan Başıbüyük-Samandıra Arası Yol Kavşak Projesi'ne yönelik bilgilendirme yapıldı. İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Projenin yaklaşık yüzde 90'ı AK Parti döneminde tamamlandı. CHP'li İBB döneminde ise çalışmalar bir süre durduruldu. Geriye kalan küçük çaplı çalışmalar 2,5 yılda ancak bitirilebildi.

2018 YILINDA PROJENİN YÜZDE 98'İ BİTMİŞTİ

*2,5 yıldır İstanbul'a yeni bir eser ve hizmet üretemeyen CHP'li İBB, AK Parti icraatlarının açılışını yapmaya devam ediyor. Guguk Kuşu Siyaseti'nin son örneği "Başıbüyük-Samandıra Arası Yol Kavşak Projesi.

*AK Parti döneminde yapımına başlanan otoyol projesi, toplam 5.6 km uzunluğuna sahip. 2 gidiş – 2 geliş şeritli otoyol sayesinde ortalama 45 dakika süren seyahat süresi 10 dakikaya inmesi planlandı.



*Projenin yaklaşık yüzde 90'ı AK Parti döneminde tamamlandı. CHP'li İBB döneminde ise çalışmalar bir süre durduruldu. Geriye kalan küçük çaplı çalışmalar 2,5 yılda ancak bitirilebildi.

CHP'Lİ İBB YÖNETİMİ AK PARTİ'NİN YAPTIĞI YOLU BÖYLE SAHİPLENDİ

*Şehir Hastanesi'nin yollarını yapmayan, İstanbul genelinde pek çok yol projesini durduran CHP'nin elinde İBB, "Yaptık Belediyeciliği"nden "Açtık Belediyeciliği"ne evrildi.



İBB SÖZCÜSÜ MURAT ONGUN ALGI YAPTI

AK Parti döneminde yapılan yol ile ilgili İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Ongun, 4 Ekim'deki paylaşımında, "Maltepe Başıbüyük-Samandıra yolunu tamamlayıp hizmete açtık. Yeni yol Kartal Köprüsü ile Kozyatağı arası yoğunluğu azaltırken Maltepe ile Sancaktepe-Sultanbeyli bağlantısını kolaylaştıracak." ifadelerini kullandı.

Ongun, pişkinliğin dozajını daha da artırdı ve bugün bir paylaşım daha yaptı, "Çok soran oluyor, yeni hizmete açtığımız Maltepe Başıbüyük-Samandıra Yolu ücretsizdir." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 37
  • petrolcü 2 yıl önce Şikayet Et
    başakşehir şehir hastanesinin bir kaç km. lik yolunu yapmayan bu zihniyet ist. da şimdiye kadar kaç km. yol yapmış.
    Cevapla
  • Ramazan Över 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gerçekten guguk kuşunu taklit ediyorlar.
    Cevapla
  • Mhç 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp yapamaz zaten sahip çıkar artıklara chp nin işi bu bilen bilir
    Cevapla
  • Ali TOPALOĞLU 2 yıl önce Şikayet Et
    chp nin 100/20 lik kemikleşmiş bir oyu var ve bu 100/20 lik kitle hizmet istihdam eğitim adalet savunma gibi bir düşünce kavramı düşündükleri sadece sekuler yaşam dedikleri islamsız sapkın hayatı yaşama aşkı ekonomiymiş geçim derdiymiş umurlarında değil chp nin başındakiler de bunu bildikleri için bu kitleye kitlemekten çekinmiyor biliyorlar ki yüzlerine ana avrat dümdüz gitseler kitle değişmeyecek ve bunu önceki dönem İzmir yerel seçimlerinde aziz kocaoğlu denedi izmirde sizin gibi seçmenin anasını avradını diye yüzlerine yağladı İzmirli azizin kitlemesinden o kadar memnun oldu ki belediye başkanlığına yine azizi seçti
    Cevapla
  • Z kuşağı 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye tapusunu üzerine mi almus chp ,yarım kalmış işi tamamliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…