Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu ti'ye aldı

Adana'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vur vur inlesin, Kılıçdaroğlu dinlesin" tezahüratlarına, "Değer mi? ya" diyerek yanıt verdi ve "Ülkemizin en çok gaf yapanı Kılıçdaroğlu burada da zirveyi kimseye bırakmadı" diyerek güldürdü.

GİRİŞ 09.10.2021 18:06 GÜNCELLEME 09.10.2021 19:05
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Adana'nın evladı merhum Murat Göğebakan'a hep birlikte birer Fatih'a okuyalım. Sevgili Adanalılar, il teşkilatımızın kıymetli mensupları, aziz kardeşlerim sizleri hürmetle, muhabbetle selamlıyorum. Adana'nın cesur, mert, çalışkan vefakar insanlarını yürekten selamlıyorum. Tarımın ve bereketin şehri Adana'daki tüm kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Bugün bir kez daha Allah'ına kurban Adana diyorum. Bugün Adana bir başka güzel. Her birinize şükranlarımı sunuyorum.

Siz nasıl bizi yalnız bırakmıyorsanız, biz de gece gündüz sizin için çalışıyoruz. Adana kalkınsın, Adana büyüsün diye mücadele ediyoruz. Son 19 yılda Adana'ya 50 milyar liralık yatırım yaptık. Bugün de Adana'ya birçok yatırımı devreye almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün, Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi'nin temelini attık. Türkiye'nin Polipropilen ihtiyacının 5'te 1'ini karşılayacak. Bu tesis sanayimizi dışa bağımlılıktan büyük ölçüde kurtaracak.

"CHP'YE RAĞMEN TÜRKİYE'YE GÜVENİYORLAR"

CHP'nin başını çektiği sermaye ırkçısı ve yatırım düşmanı odaklara rağmen uluslararası yatırımcılar Türkiye'ye güveniyor, potansiyeline inanmayı sürdürüyor

Bu yatırım muhalefetin yalan ve çarpıtma üzerine kurulu politikasının hiçbir işe yaramadığının kanıtıdır. Uluslararası yatırımcılar Türkiye'ye güvenmeyi sürdürüyor. 

Uluslararası piyasalardaki sıkıntılara rağmen ihracatta yıllık 210 milyarın üstüne çıkmayı başardık. Bay Kemal kıskanma, çalış senin de olur. 

Bay Kemal ne dedi, 'bir fabrika yaptınız mı' dedi. Bay Kemal, bak bugün tam 26 fabrikanın resmi açılışını gerçekleştirdik.

"GENÇLERİMİZE UMUT AŞILAYAN YEGANE PARTİ AK PARTİ'DİR"

AK Parti olarak 20 yılımızı geride bıraktık. Kefenimizi giyerek çıktığımız yolda 20 yıldır başımız dik yürüyoruz. Türkiye'nin geleceğine dair hayallerimiz, umutlarımız var. Gençlerimize umut aşılayan yegane parti AK Parti'dir.

Kuruluşumuzdan itibaren milletimize dürüst olduk. Kürsülerde milletimize verdiğimiz sözleri unutanlardan olmadık. Meydanlarda ne söylemişsek, sözlerimizi yerine getirmeye çalıştık. Kimseye iftira atmadık. Muhalefet çamur siyasetiyle milleti ve gündemi meşgul ederken biz hep yaptıklarımızdan ve yapacaklarımızdan bahsettik.

"KILIÇDAROĞLU BURADA DA ZİRVEYİ BIRAKMADI"

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bu başarılardan gurur duyuyoruz. Ancak 20 yılın muhasebesini yaptığımızda maalesef bir konuda geri kaldığımızı düşünüyorum. Muhalefet kendini güncellemeyi başaramadı. Hala kimlikler ve korkular üzerine siyaset yapıyorlar. Muhalefetin nasıl derin bir siyasi bunalım yaşadığını salgın döneminde bir kez daha gördük.

Ülkemizin en çok gaf yapanı Kılıçdaroğlu burada da zirveyi kimseye bırakmadı. Milletimize sahra hastanesi diye pazarladığı yerin koca bir hangar olduğu ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı millet canının derdindeyken umut tacirliği yaptığı için utandı mı? Utanmadı, hicap duymadı. Hiçbir şey olmamış gibi yalan ve iftiralarına devam etti.

"ÜYE SAYIMIZ 11 BUÇUK MİLYONA YAKLAŞTI"

Gençler ülkemizin son 20 yılına damga vuran bir parti olarak 2023 vizyonlarını da yine biz hayata geçireceğiz. Ana kademe, kadın kollarımız, gençlik kollarımız... Üye sayımız kaç oldu biliyor musunuz? 11 buçuk milyona yaklaşarak, tarihimizin en yüksek rakamına ulaştık. Diğer tüm partileri toplayın böyle bir üye kaydı yok. Onlar nal topluyor.

Adana teşkilatımız son 1 ayda 17 bin yeni üye kaydederek ülkemize örnek olmuştur.

YORUMLAR 38
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    kemal adanada hastane yaptı sahra hastanesi yataksız hastane 0 sıfır yatak kandırma hastanesi kemal derhal özür dilemeliydi.bu sahtekar ve yalancılıktan utanmadı
    Cevapla
  • 6666666666 2 yıl önce Şikayet Et
    l.g.b.t. üyesi birisi tabiki tiye alınacak
    Cevapla
  • Kozanlilar 2 yıl önce Şikayet Et
    Akp yerelde kendi adaylari ile seçime girmeli.. Durmuş Ali yıldız ismi adana sarıçama yakişir
    Cevapla
  • Hikmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman cehepenin şerrinden Allah korusun türkiyeyi ,türkiyenin tecrubesiz partilelerle yönetilibilicek bir durumda değil lüksüde yok hele hele bu zamanda dış ilişkilerde bir şey anladıklarıda yok daha cocuk sayılırlar saf bigi güme gideriz Allah korusun,aza kanaat edin şimdilik ,kimsede aç değil açıkta değil rızkı veriyor Allah bir şekilde,akpnim dün ve bügün yaptıklarını yarın her kez görecek inşallah gün gelir devran döner bu hissediliyor,sabreden derviş muradına erer
    Cevapla
  • onur 2 yıl önce Şikayet Et
    ironidir insallah
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Reisim, çok üye kaydetmek marifet değil. Çok gönül kazanmak önemli. Bunun için ,teşkilatın çok çalışması,alçak gönüllü,sıcak kanlı,mütavazi,candan,yardımsever ve adaletli olması bu doğrultularda çalışması gerekiyor. Teşkilatlara bunları öğütle. İnsanlığı,müslümanlığı anlat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı