Muhalefetin 'Siyasi suikast' yalanına İletişim Başkanlığı'ndan tepki

Muhalefetin son dönemlerde ortaya attığı 'siyasi cinayetler olacak' yalanına iletişim Başkanlığı'ndan yanıt geldi.

Muhalefetin 'Siyasi suikast' yalanına İletişim Başkanlığı'ndan tepki
Muhalefetin 'Siyasi suikast' yalanına İletişim Başkanlığı'ndan tepki
GİRİŞ 11.10.2021 15:40 GÜNCELLEME 11.10.2021 15:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 seçimlerine gidilirken iktidarın gerilimi tırmandırmasından endişe ettiğini söylemiş ve "Siyasi cinayetler konusunda kaygılarım var" ifadesini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu'ndan sonra çok konuşulacak bir iddia da İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'dan geldi. Aydın, "Bizim de aldığımız suikast duyumları var" demişti. Ortalığı karıştıracak iddialara İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan yanıt geldi.

Altun sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Muhalefet partilerinin kimi temsilcileri ardı ardına, ülkemizde “siyasi cinayetler” olacağı iddialarını gündeme getirmektedir. Ülkemizde korku iklimi oluşturmayı amaçlayan bu tür iddiaları gündeme getirenleri, ellerindeki bilgileri savcılarımızla paylaşmaya davet ediyoruz. Eski Türkiye’nin bakiyesi bu mesnetsiz iddiaları gündeme getirenlere hatırlatmak istiyorum: Faili meçhuller hangi dönemin ürünüydü? Faili meçhulleri ülkemizin gündeminden çıkaran Sayın Cumhurbaşkanımızdır. FETÖ, PKK ve bunların hamileriyle yürüttüğümüz güçlü mücadele sayesinde, bu yapıların ülkemizi işgal girişimlerini engelledik. Ancak, bugün terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanların "siyasi cinayet yalanından” medet umar hale gelmesini milletimizin takdirine bırakıyoruz."

 

YORUMLAR 10
  • Delinin biri 2 yıl önce Şikayet Et
    açıklama yapan Koray aydın Marmara depreminde milleti tepesine kabus gibi çöktü pisliğin nerden nasıl geleceğini iyi bilir kılıçdaroğlu zaten militan örgütçü Türkiye'de ne kadar gayrı meşru iş döner hepsinden haberi olur
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba daha nelere tutunmaya çalışacaklar. Demek ki durumları vahim. Ne yapacaklarını şaşırdılar.
    Cevapla
  • sami 2 yıl önce Şikayet Et
    adam sizofren! kombilir neler goruor? neler duyuyor.? kimseye de soyleyemiyor.. acilen bunu doktora gosterin diyoruz yillardir..
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların ortağı PKK FETÖ DHKPC değil mi zaten? Bu memlekette siyasi cinayetleri bu uğursuzlardan başka kim işleyecek ki? Hem kendilerinden birini geberttirip hem de üstüne iftira atar bu uğursuzlar. HDPKK nin İzmir'de yaptığı gibi. Allah bunların planlarınoı kendi başlarına geçirsin. Amin.
    Cevapla
  • Kahraman 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun