CHP'de ikinci "Alo Elif" skandalı! Ödenen ücret dudak uçuklattı

CHP'de 2017'deki 1 milyon 200 bin liralık "Alo Elif" skandalının bir benzeri şimdi de Kadın Kolları'nın faaliyetlerini duyurmak için yalnızca bir operatöre 5.3 milyon lira ücret ödemesiyle ortaya çıktı.

CHP'de ikinci "Alo Elif" skandalı! Ödenen ücret dudak uçuklattı
CHP'de ikinci "Alo Elif" skandalı! Ödenen ücret dudak uçuklattı
GİRİŞ 20.10.2021 14:04 GÜNCELLEME 20.10.2021 15:02
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

CHP'nin sadece faaliyetlerini duyurmak için attığı SMS'lerin ücreti dudak uçuklattı. CHP Kadın Kolları'nın faaliyetlerini duyurmak için bu ay yalnızca bir GSM operatörüne 5.3 milyon lira SMS bedeli ödedi.

AYLİN NAZLIAKA 5, KILIÇDAROĞLU 1

CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, CHP Kadın Kolları faaliyetlerini duyurmak için bu ay yalnızca bir GSM operatörüne 5 milyon lira SMS bedeli ödedi. Aynı dönemde Kılıçdaroğlu'nun faaliyetlerini duyurmak için de aynı operatöre 1.2 milyon lira SMS faturası ödendiği belirtildi.

2016 YILINDA İHRAÇ EDİLMİŞTİ, KILIÇDAROĞLU'NA RAKİP OLARAK GELDİ

Aylin Nazlıaka, 2016 yılında ilginç bir olay sonucu CHP'den ihraç edilmişti. CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), "bir milletvekilinin odasındaki Atatürk resmini indirdiği" iddiasıyla ilgili olarak Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın, oy çokluğu ile kesin ihracına karar vermişti.

CHP'li vekile 1 milyon 200 bin TL'lik fatura!   CHP'li vekile 1 milyon 200 bin TL'lik fatura!

AYNI KRİZ 2017'DE DE PATLAK VERMİŞTİ

CHP'nin algı operasyonları yaratmak için GSM operatörlerine yüksek faturalar ödediği bir başka olay da 2017 yılında yaşanmıştı. O dönem Başkanlık Divanı üyelerinden CHP'li kâtip üye Elif Doğan Türkmen'in 1 milyon 200 bin liralık faturası, Meclis'i karıştırmıştı. Sonrasında yapılan incelemelerde Türkmen'in hem telefon konuşmaları hem de Adana'daki seçmene özel günlerde gönderdiği mektuplar nedeniyle böylesi bir fatura çıktığı öğrenilirken, faturanın bedeli de halkın cebinden çıkmıştı.

Elif Doğan Türkmen

TBMM o dönemde vekillerin 1 yıl içinde 2 maaş tutarına kadar olan telefon ve posta masraflarını karşılarken, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri için bir üst sınır bulunmuyordu ve bu nedenle de CHP'nin bu faturası halkın vergileri ile ödendi.

KAYNAK: SABAH - BARIŞ ŞİMŞEK
YORUMLAR 58
  • Bayram Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    sonrada tasarruf yapılsın derler nasıl olacak bu iş
    Cevapla
  • Balık Lama 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberde yazdığına göre bu faturayı chp ödemiş, yani devletin onlara kullan diye verdiği paradan. Bence bu paranın bir gsm şirketine gitmesi dağa gitmesinden, fondaş medyaya gitmesinden, heykele içkiye gitmesinden daha iyidir. Ya pkk ye gitseydi...
    Cevapla
  • Vatansever Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatan ve millete bunca zarar veren hainlik yapan milletvekili 1.200 000 TL lık harcama yapmasınmı;hak ediyorlar; HARAM ZEHİR OLUP BURUNLARINDAN GELSİN !!!!!!!
    Cevapla
  • Baysar 2 yıl önce Şikayet Et
    Sarayın Cumhur uçağının afrikaya gidişi masrafını hesap ediyorlarda kendi yedikleri haltı hesap etmiyorlar. Cumhurun işi ülkeyi ihracat ve işle doldurmak.bunun için ülke için gidiyor. Ya siz ne için çektiniz bunca mesajı ödediniz parayı ey muhalefet hastaları.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    ye kürküm ye Atanın kurdugu parti şimdi Vatan Hainleri ile dolmuş otobüs olmuş ye kemal ye..Zehir zıkkım olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!