Kılıçdaroğlu: Partimiz defalarca kapatıldı

Kars'ta konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partilerinin daha önce defalarca kez kapatıldığın söyledi. Kılıçdaroğlu, "Bizim partimiz defalarca kapatıldı, mal varlığına el konuldu. Bütün arşivlerimiz elimizden alındı" dedi.

GİRİŞ 21.10.2021 16:41 GÜNCELLEME 21.10.2021 17:21
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kars'ta partisine yeni katılanlara rozet taktı. Üye katılım töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, "Bu kimliği takmak sıradan olay değildir. Bu kimliği takmanın sorumluluğu var" dedi.

"CHP DÜNYANIN EN KÖKLÜ PARTİLERİNDEN"

CHP'nin dünyanın en köklü partilerinden olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, partilerinin hedefinin hep çağdaş uygarlık ve beraber yaşamak olduğunu anlattı.

Kılıçdaroğlu yine bürokratları hedef aldıKılıçdaroğlu yine bürokratları hedef aldı

"PARTİMİZ DEFALARCA KAPATILDI"

"Bizim partimiz defalarca kapatıldı, mal varlığına el konuldu. Bütün arşivlerimiz elimizden alındı. Ama ona rağmen demokrasi ve insan hakları yolunda geri adım atılmadı" diyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Genç arkadaşlar yeni bir sorumluluk üstlendiler, beraber yola çıkacağız. Sosyal devlet kavramını sakın unutmayın. Devlet dediğiniz kurum bir tüzel kişiliktir. O tüzel kişiliği yöneten siyasi iktidardır. Siyasi iktidar da yetkisini halktan alır. Dolayısıyla siyasi iktidar devlet değil, devleti yönetendir. Demokrasi sürekli gelişen kavramdır. Kimsenin yatağa aç girmediği bir Türkiye diyoruz. Bütün bunların tamamı bir anlamda demokrasi demektir, can ve mal güvenliği ile yargı bağımsızlığını sağlamaktır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 44
  • Genco 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ulkedeki askeri darbelerin hepsinde arka planda chp vardir darbeyi yapanlar ayip olmasin diye kapatmislardir. 15 temmuzda darbeyi yapacak emperyalist usaklar beceremeyince BAY kemalin agresifligi buradandir
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru eğer partiniz hdp,onun uzantısındaki parti ise doğrudur
    Cevapla
  • Hyr 2 yıl önce Şikayet Et
    lan iş bankası bile hala elinizde. eşitlikten dem vuran partinin. bankası var diğerlerinin yok. derhal el konulmalı. chpnin bankayla ne işi olur ki.
    Cevapla
  • Nizamettin 2 yıl önce Şikayet Et
    https://www.youtube.com/watch?v=PBBbqUObvIc
    Cevapla
  • efecan06 2 yıl önce Şikayet Et
    lan ne zaman kapatılmış chp algı yapma zübük tüüüü sana yaf bu kafayı sıyırmış chp liler bunun arkasından gitmeyin valla boğulursunuz benden söylemesi gerçi sizinde kafalarınız gitmiş projeleri mahalle kadınları gibi fiskos yapmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu