AK Parti Kadın Kolları'ndan Cumhuriyet'in 98. yılına özel program

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, Cumhuriyet'in 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla "Cumhuriyet'i Kuran ve Yaşatan Kadınlar" programı düzenleyecek.

AK Parti Kadın Kolları'ndan Cumhuriyet'in 98. yılına özel program
AK Parti Kadın Kolları'ndan Cumhuriyet'in 98. yılına özel program
GİRİŞ 26.10.2021 14:03 GÜNCELLEME 26.10.2021 14:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başkanlıktan yapılan açıklamaya göre, program kapsamında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması öngörülen "Bir Destandır Kadın" gösterimi, 28 Ekim Perşembe günü, ATO Congresium Kongre ve Sergi Salonu'nda seyircilerle buluşacak.

Canlı orkestra eşliğinde seyircilere sunulacak gösterim, şiirler ve arşiv görüntüleriyle de desteklenecek.

- "DESTANSI BİR YOLCULUĞA TANIKLIK EDECEKLER"

Açıklamaya göre, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, programın ana temasının kuruluştan bugüne Cumhuriyet'i kuran öncü kadınlar ile yaşatan kadınları örnekleriyle birlikte yad etmek olduğunu kaydetti.

Cumhuriyet'in kadın-erkek omuz omuza kazanıldığına dikkati çeken Keşir, "Bir Destandır Kadın programımızda İstiklal Mücadelesi sırasında kucağında evladıyla cepheye mermi taşıyan kadınlarla, günümüzde tarlada, parlamentoda, olimpiyat oyunlarında, okulda, iş yerinde, evde, tankların karşısında hayatın her alanında emekleriyle var olan kadınların aynı mücadeleci kadınlar olduğu mesajına odaklandık." değerlendirmesinde bulundu.

Keşir, Cumhuriyet'in 42 milyon kadının her birinin kazanımı olduğunu belirterek, programın da bu çerçevede şekillendiğini aktardı.

Siyaset, medya ve sanat camiasından da isimlerin programa katılacağını vurgulayan Keşir, "Davetimize icabet eden konuklarımız, Kara Fatmalarla başlayıp tanklara meydan okuyan kahraman kadınlara kadar destansı bir yolculuğa tanıklık edecekler." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden Büyük Güçlü Türkiye için Sultân Fâtihin Emaneti Âyosofyadan İstanbul"dan Selâm olsun Akparti Hükümeti Recep Tayyip Erdoğan Önderimiz Üstün Başarıları Gayretleri Zekâsı Sayesinde Ülkemiz Başarılar Kazanmıştır Teknoloji ile Zaferler Kazanmıştır Cumhurbaşkanımız Tek Manevi Oğluyum 2023: Akparti Tarihinin En Büyük Oyunu Alacaktır Destan Yazacaktır Zaferle Kazanacaktır Milliyetçi Haraket Partimize Akpartimize Yürekten Gönülden Bağlıyız Biz'Bize Yeteriz Türkiyem 84"Milyon Vatan Sevdalısıyız İman Dolu Kalplerimizle Kahraman Kazan Yürekli Yiğitlerimiz Burdayız Milletimizin Gönlündeyiz Cumhurbaşkanım Birlik Beraberliğimizi Kimse Bozamaz Bizler Bir Ağacın Yıkılmaz Dallarıyız.
    Cevapla
  • doğrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sırf chpden korkup 1000 yıllık tarihimizin yok edildiği günü bayram diye kutlayan gafillerle dolu şu ülke.
    Cevapla
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    keşke kara fatma tabirini hiç kullanmasaydın
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden Büyük Güçlü Türkiye için Sultân Fâtihin Emaneti Âyosofyadan İstanbul"dan Selâm olsun Akparti Hükümeti Recep Tayyip Erdoğan Önderimiz Üstün Başarıları Gayretleri Zekâsı Sayesinde Ülkemiz Başarılar Kazanmıştır Teknoloji ile Zaferler Kazanmıştır Cumhurbaşkanımız Tek Manevi Oğluyum 2023: Akparti Tarihinin En Büyük Oyunu Alacaktır Destan Yazacaktır Zaferle Kazanacaktır Milliyetçi Haraket Partimize Akpartimize Yürekten Gönülden Bağlıyız Biz'Bize Yeteriz Türkiyem 84"Milyon Vatan Sevdalısıyız İman Dolu Kalplerimizle Kahraman/ Kazan Yürekli Yiğitlerimiz Burdayız Milletimizin Gönlündeyiz Cumhurbaşkanım Birlik Beraberliğimizi Kimse Bozamaz Bizler Bir Ağacın Yıkılmaz Dallarıyız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?