Emin Akbaşoğlu'ndan CHP liderine: Aksi takdirde müfteri bir provokatör olduğu ortaya çıkar

AK Partili Akbaşoğlu Kemal Kılıçdaroğlu’na "siyasi cinayet" iddiaları hakkında yargı organlarını bilgilendirme çağrısı yaparak "Bu sorumluluktan asla kaçamaz. Aksi takdirde müfteri bir provokatör olduğu ortaya çıkacaktır” dedi.

GİRİŞ 28.10.2021 14:14 GÜNCELLEME 28.10.2021 14:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘siyasi cinayetler’ iddiaları sebebiyle ifadeye çağrılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Akbaşoğlu, “Siyasi cinayetlerden bahseden Sayın Kılıçdaroğlu, bahaneler üreterek bu söylediği sözü unutturmak istiyor. Hukukun temel kuralıdır, müddei iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Yani, kim bir şeyi iddia ediyorsa onun delilini ortaya koymalıdır. Kaldı ki Sayın Kılıçdaroğlu bir kamu görevi ifa etmekte olduğu için madem böyle birtakım bilgilere sahip, bildirim yükümlülüğü içerisinde Türk Ceza Kanunu’nun ilgili maddeleri çerçevesinde mutlaka ilgili yargı organlarını bilgilendirmelidir. Bu sorumluluktan asla kaçamaz. Aksi takdirde müfteri bir provokatör olduğu ortaya çıkacaktır” dedi.

YORUMLAR 4
  • battal 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu resmen seçmenini yönlendiriyor. seçmenlerinin nabzını tuttuğumuzda ülkede bu gidişle isyan çıkacak diyorlar.
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğluna yapılan linç girişiminin oynat uğurcum denilerek izletilmesi en büyük delildir. bu görüntüyü izletmek linç girişimine onay vermektir ve devam edin demektir.
    Cevapla
  • Sinan Şirin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan vekilim bunları kesinlikle kendi hallerine bırakmamız lazım ekstra koruma sağlansın yoksa bunlar bir yerlerden aldıkları emir doğrultusunda ülkede iç savaş çıkarmak için kendi kendilerini öldürür suçu devlete ve devletini savunan vatandaşlara atarlar tıpkı 70 lerden 90 ların sonuna kadar işledikleri faili meçhuller gibi birde utanmadan ertesi gün cenaze namazına katılırlar
    Cevapla
  • Mix vol 8 2 yıl önce Şikayet Et
    Provakatif eylem mi adam mikser mikser
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...