Erdoğan'dan kurmaylarına 2023 talimatı

Büyükelçi hadisesi için "Kriz olmadan bu süreci iyi bir şekilde atlattık" vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, MYK'da 2023 sunumunu dinlediği ve kurmaylarına "2023 seçimlerine odaklanın, çalışmalarınızı hızlandırın" dediği öğrenildi.

Erdoğan'dan kurmaylarına 2023 talimatı
Erdoğan'dan kurmaylarına 2023 talimatı
GİRİŞ 30.10.2021 07:37 GÜNCELLEME 30.10.2021 11:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının öncelikli başlığı 10 büyükelçinin geri adım atması oldu. Edinilen bilgilere göre, bazı MYK üyeleri Türkiye'nin kararlı ve haklı duruşunun sonuç verdiğini ifade ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kriz olmadan bu süreci iyi bir şekilde atlattık" dedi.

"SÜREKLİ SAHADA OLUN"

MYK toplantısında Teşkilat Başkanlığı, teşkilatların çalışma sistemi ve partinin son dönemdeki üye sayısıyla ilgili genel bir sunum yaptı. Sunumun ardından değerlendirmede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına talimat vererek, "2023 seçimlerine hazırlanın. Çalışmalarınızı hızlandırın. Sürekli sahada olun, yaptıklarımızı iyi anlatın. Tam gaz devam ediyoruz. Bu kutlu mücadele, bu kutlu toplumun sırtında. Biz de bunun sorumluluğunda hareket edeceğiz" diye konuştu.

EYT, ASGARİ ÜCRET VE GIDA ENFLASYONU

Bazı MYK üyeleri, yaz boyunca sahada vatandaşlardan gelen şikayetleri toplantıda gündeme getirdi. Özellikle EYT, asgari ücret ve gıda enflasyonuyla ilgili şikayetlerin olduğunu dile getiren MYK üyeleri, bunlarla ilgili çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise konuyla ilgili herhangi bir değerlendirmede bulunmadığı, ancak not aldığı öğrenildi.

Toplantıda ayrıca, AK Parti'nin Genel Merkez sahası içerisinde bulunan bir düğün salonunun yerine yapılacak olan ek binasıyla ilgili çalışmalar da Erdoğan'a sunuldu. Erdoğan'ın "Geç kalmayalım, yaza bitirelim" dediği ifade edildi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ / EBRU KARATOSUN
YORUMLAR 8
  • 2023 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 akla geldikçe bacaklar titremeye başlıyor...
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücretliden 400 tl vergi alınmayıp işverin yatırdığı miktarda 400 tl sgk lıların hesabına yatırılsın asgari ücret en az 4000 tl olmalı emekli olanlara 1700-1800 asla olmaz en az 2.500 tl olmalı hemde çok acil elektrik-su-telefon-doğalgaz ötv-kdv yarısı vergi acilen ötv kaldırılmalı kdv 18 den yüzde 10 na düşrülmeli
    Cevapla
  • alişen fırat 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanımız biz bütün sorunları ilçe başkanlarına aktarıyoruz,size ne kadarı yansıyor bilmiyoruz.kömüre 100%150 zaman geldi nasıl alıpda yakacağız apartman olrak doğalgazla bireysel olrak ısınmaya gecmek istiyoruz 2500mk ,apartmanlarda oy birliği isteniyor yani 40 daireden 40 imza bir kişi dahi vermese olmuyor kat mülkiyeti kanunu nda acilen bir düzenleme yapılması gerekiyor oy birliği yerine oy çoklu diye değişmesi gerekiyor yoksa bu kış donacağız.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    her ne kadar ekonomi seçim için önemli görülse de maalesef tuzu kuruyanlar hemen muhalif oluyorlar. zenginlerin oturduğu bölgelerden chp tulum çıkardığı gibi. baksan hayat pahalılığından en fazla ağlayanlarda onlar.
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    birinci sırada ekonomi var olmazsa olmaz.
    Cevapla
  • dtfuıkop 2 yıl önce Şikayet Et
    1. sırada VATAN var ulan Vatanın bölündüğü yerde EKONOMİ olsa ne olur Amerika batıdan güneyden rusya kuzeyden güneyden kuşatmış Hadi git şimdi pkk ile işbirliği yapan abd den emir alan CHPKK ya oy ver yiyorsa hadi git suriyeliler gibi olmak isteyen varsa chpkk yı desteklesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası