Mustafa Sarıgül muhalefeti eleştirdi

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül, muhalefeti eleştirerek, "Sorunları bizden başka konuşan var mı.. Yok. Kim kiminle ittifak yapacak, Cumhurbaşkanı adayı kim olacak. Herkes bunları konuşuyor," dedi.

Mustafa Sarıgül muhalefeti eleştirdi
Mustafa Sarıgül muhalefeti eleştirdi
GİRİŞ 01.11.2021 19:27 GÜNCELLEME 01.11.2021 19:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, MYK öncesi basın toplantısı yaptı. Muhalefeti eleştiren Sarıgül şunları söyledi:

"Peki, bu sorunları bizden başka konuşan var mı.. Yok. Kim kiminle ittifak yapacak, Cumhurbaşkanı adayı kim olacak. Herkes bunları konuşuyor, halkın sorunlarını konuşan tek parti  Türkiye Değişim Partisi’dir."

Yaptığı yurt gezilerinde vatandaşların kendisine ilettiği sorunları aktaran Sarıgül, "Parti olarak işsizliği, pahalılığı, yoksulluğu ve tarımı gündemde tutmaya devam edeceğiz. İktidara geldiğimizde bu sorunları çözeceğiz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 11
  • Yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    Anladigim kadarıyla gündüz yatıp gecemi dolaşıyorsun mustafa bey hiç muhalefetin gurup toplantılarını izlemiyorsun galiba
    Cevapla
  • Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşma Mustafa bey ilk seçimde gidip tıpış tıpış zillet ittifakı na yamanacaksin
    Cevapla
  • muhteşem 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde muhalefet çok büyük eksik bu aşikar,kendinin muhalefet olduğunu öne sürenlerde sıkıntı ve problemler için çare üretip ülkeye katkı sağlayacağına problem ve çözümsüzlük üreten,bir şeyler yapma gayreti içerisinde olanlarında önünü tıkamaktan başka hiç bir işe yaramıyor.
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş hep konuş hep konuş ta nereye kadar ya. senin eleştirdiklerinde konuşuyor ama. velhasıl sizden bir şey çıkmaazz. şişli belediye başkanlığından biliyoruz seni ki sonrasında da koltuk için birbirinizi yediniz. daha belediye başkanlığı koltuğu hleki iktidar koltuğunda ise yer bitirirsiniz hem devleti hemde milleti
    Cevapla
  • Balık Lama 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun da iktidar ufku yok. Muhalefette gözü demek ki. Kendine rakip olarak muhalafetteki partileri seçmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...