Meral Akşener, HDP'yi topa tutarak Kılıçdaroğlu'na çok net mesaj verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında HDP'yi terör örgütü PKK'nın yanında konumlandırdığını söyleyerek HDP'nin terör örgütü ile arasına mesafe koyması gerektiğini dile getirdi.

GİRİŞ 03.11.2021 16:10 GÜNCELLEME 03.11.2021 17:09
Bu Habere 485 Yorum Yapılmış

Meral Akşener'in HDP ile ilgili sözleri gündeme otururken CHP'nin HDP'nin çağrısıyla tezkereye 'Hayır' demesi Millet İttifakı'ndaki derin çatlağı da bir bakıma gün yüzüne çıkardı.

MERAL AKŞENER: HDP'Yİ PKK'NIN YANINDA KONUMLANDIRIYORUZ

İYİ Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Meral Akşener, Siirt'te bir HDP'linin 'Burası Kürdistan' çıkışını hatırlatarak 'Neye şaşırıyorsunuz, bu adam HDP'li. Biz HDP'yi terör örgütü PKK'nın yanında konumlandırıyoruz. 'Kürdistan' söylemi kime ait? PKK'ya..' diye konuştu.

CHP'YE İNCE MESAJ

Geçtiğimiz hafta sınır ötesi operasyon için TBMM'ye gelen tezkereye HDP'nin çağrısıyla 'Hayır' diyen CHP'ye Akşener, 'HDP terör örgütüyle arasına mesafe koymalı, biz HDP'yi terör örgütü PKK'nın yanımda konumlandırıyoruz' diyerek bir bakıma HDP ile aynı dili konuşan CHP'ye de mesajı vermiş oldu.

"ÖCALAN'A SAYIN DEMİŞİM..."

Akşener konuşması sırasında terörist Öcalan'a 'Sayın' diye hitap ettiğinin hatırlatılması üzerine, "Öcalan'a 'Sayın' demişim, arkadaşlarım uyardı. Hatırlamıyorum kusura bakmayın. Aklımın ucundan geçmez bebek katiline 'Sayın' demek." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 485
  • Memo 2 yıl önce Şikayet Et
    Fonlanmis abd ablasinin görevi iyi oy toplamak ve tam Fetö gibi çaktırmadan düşmanlarımızın yanına konumlandırmak. Bunlar istedıklerini iyi veya güzel sözlerle yapmaya çalışıyorlar. Abd fonlamasına yasaklamak lazım yoksa sürekli yalan politikalar devam eder
    Cevapla
  • Kerem Can 2 yıl önce Şikayet Et
    HDP ile birlikteliği ittifakı yürüttüklerini vatandaş olarak görüyoruz.Seçimde de karşılığını görecekler.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    İyide seçimde omuz omuza çalıştınız. Bir tane iyi partili belediye yok. Yeni seçimdede yine beraber olcaksınız. Daha kahvaltımız yarım kaldı. HDP milletvekillerinin yapamadığı şehitlere küfürü siz yaptınız.
    Cevapla
  • Hamit 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadın çok samimiyetsiz topu hep taca atıyor. Böyle ortada ve klişe cümleler ile günlük siyasi manevralar yapıyor.Bu ismi iyi parti ama kötü amaçlar için kurulan bu partinin tek amacı var Erdoğanı düşürmek ve göreceksiniz bu kadın ne olursa olsun chp ve hdp ile ittifak kuracak çünkü partiyi kurdurtan ABD ve fetö dür bunların isteklerinin dışına çıkmaz ve çıkamaz.
    Cevapla
  • Memo 2 yıl önce Şikayet Et
    Oy topluyor sonra proje olarak kime hizmet ediyorsa verilecek. Yanii sonunda abd nin proejelerinde yer aliyor bir baska örgüt Gerisi göz boyalama. Abd kadinlarla genelde iyi projeler gelistiriyor hep. Baska ülkelerde de aynisi uygulamisti ( ukraine, filipin , hindistan , türkiyede ( bizim Tansu Ciller).
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...