İYİ Partili Koray Aydın şehit ailelerini ve korucuları hedef aldı

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın şehit yakınına küfür eden İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ı savunarak şehit aileleri ve korucuları hedef gösterdi, iktidara parmak salladı.

GİRİŞ 07.11.2021 15:40 GÜNCELLEME 07.11.2021 15:41
Bu Habere 595 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü, Bingöl ziyaretinde Meral Akşener'i eleştiren bir şehit yakınına ağza alınmayacak şekilde küfür etti. Videonun ortaya çıkması ile Lütfü Türkkan'a siyasilerden ve vatandaşlardan tepki yükselirken İYİ Parti ve ortağı CHP sessizliğe gömüldü.

ŞEHİT AİLELERİNİ VE KORUCULARI HEDEF GÖSTERDİ

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın da ,Türkkan'ı kınamak, şehit yakınına sahip çıkmak yerine, "Bingöl'de yaşanan provokatif ve üzücü olaydan sonra Valiliklerin; koruculara İYİ Parti'ye karşı protesto eylemi yapmaları, şehit ailelerine de basın açıklaması için talimat verdikleri öğrenilmiştir. İktidarı uyarıyoruz; Valileri iktidarın değil devletin Valisi olmaya çağırıyoruz." ifadelerini içeren bir tweet attı. Yaptığı bu paylaşımla şehit aileleri ile korucuları açıklama yapmamaları konusunda baskı altına alarak hedef gösteren Aydın, iktidara da parmak salladı.

YORUMLAR 595
  • DURAN KAPLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Koray aydin bir sefer bakan oldu bakanliginda 99 depremini yasadik bu acinin oldugu günlerde deprem de yolsuzluktan 219 dosya ile yargilanan yaratik hepsi bir arada Yani derlerya d,,ü d, ,,,,yü dakkada bulur diye hepsi bir arada!!!!!!!
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz onları hedef alıyorsunuz ya.
    Cevapla
  • Musa Yildiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne Düşüneyim Düşünecek Zamanmi Kalıyor Bugün Böyle Hitap Edenler Yarın Iktidara Geldiklerinde Neler Yapmazlar O Lafları Olduğu Gibi Ben Onlara Iade Ediyorum
    Cevapla
  • Gürcan. 2 yıl önce Şikayet Et
    İktidar olmadan bacılara küfredenler birde bakan yetkili olursa ne yapmaz eleştirilince yazıklar olsun.
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi diyelim provakatör vekil olarak senin o kişiyi darp etmen küfretmek daha büyük provakatör lük tür o anda oranın halkı bu kişiyi shiplenip üzerinize yürümeyi olaylar dah vahim olmazmı ydi sen kim siyaset kim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...