İYİ Parti'den Lütfü Türkkan açıklaması! Yine lafı dolandırdılar...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, şehit ağabeyine küfür eden Lütfü Türkkan ile ilgili, "Bugün konuşacağız milletimize sorumluluk ne gerektiriyorsa onu yapacağız" dedi.

İYİ Parti'den Lütfü Türkkan açıklaması! Yine lafı dolandırdılar...
İYİ Parti'den Lütfü Türkkan açıklaması! Yine lafı dolandırdılar...
GİRİŞ 08.11.2021 13:06 GÜNCELLEME 08.11.2021 13:07
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, şehit ağabeyine küfretmesi sonrası Grup Başkanvekili görevinden istifa eden Lütfü Türkkan ile ilgili açıklama yaptı.

Ağıralioğlu, "Yapılan hatadır. Hatayı meşrulaştırmak için söylemiyorum ama şehit yakınlarının da taşımak olduğu bir vakar var, bir adam genel başkanımıza galiz ağza alınmayacak laflar etmiştir" dedi.

Hatayı görmezden gelemeyeceklerini ifade eden Ağıralioğlu, "Bugün konuşacağız, milletimize sorumluluk ne gerektiriyorsa onu yapacağız" şeklinde konuştu.

Hata yapanları makamdan çektiklerini, kusuru görmezden gelmeyeceklerinin altını çizen Ağıralioğlu, Genel Başkan Meral Akşener'in asla müsamaha ile karşılamayacağını söyledi.

YORUMLAR 36
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    İstifa etsin böyle kişilerin partimizde yeri yok diyemiyosunuz neymiş ıngıdık zıngıdıkmış
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehide dil uzatan hain iyi partililer siz HDP ve CHP den PKK dan daha adi insanlarsiniz. Allah'ın laneti üzerinize olsun. İki cihanda rezil olasınız.Karamollaogluda atesinize odun taşısın.Rabbim bir damla şehit kanı hürmetine bu hainlerin cezasını geciktirme. Amin.
    Cevapla
  • Dürüst ol 2 yıl önce Şikayet Et
    AĞIRALİOĞLU nun işi bu AĞDALI ,AĞDALI uzun cümleler kurmak. Meral in sessiz kaldığı yerlerde sözde milliyetçi İP lilerin GAZINI almak. Boş adam.
    Cevapla
  • Gülendam 2 yıl önce Şikayet Et
    Her fırsatta kendini bacınız Meral diye takdim eden Meral Akşener milletin bacısına küfreden ve daha önce de birçok vukuatı olan bu terbiyesiz adama haddini bildirebilecek mi? Nedense hiç ümidim yok, çünkü şu ana kadar sessiz kaldı ve gerekeni yapamadı.
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıvıra kıvıra asenayı geçtiniz yazık size.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!