Fatih Erbakan'dan 'asgari ücret' açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, asgari ücret tartışmalarına ilişkin, “'Çalışanlarımızı hangi enflasyona ezdirmeyeceğiz? Özel sipariş Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) enflasyonu mu” dedi.

Fatih Erbakan'dan 'asgari ücret' açıklaması
Fatih Erbakan'dan 'asgari ücret' açıklaması
GİRİŞ 08.11.2021 18:30 GÜNCELLEME 08.11.2021 18:39
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, 2022 yılı asgari ücret zammı için Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanmasına günler kala 'asgari ücret' tartışmalarına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Bu aralar bazı Sayın bakanların ‘Çalışanları enflasyona ezdirmeyecek asgari ücret seviyesinin belirlenmesi gereklidir’ mealindeki açıklamaları karşısında şu soruyu sormak gerek. 'Çalışanlarımızı hangi enflasyona ezdirmeyeceğiz? 'Özel sipariş Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) enflasyonu mu'. Artık çocukların dahi hissettiği yüzde 50 seviyesine dayanmış gerçek enflasyona mı ezdirmeyeceğiz?. Milletimizin ‘önce millet’ anlayışına sahip, paylaşımda adaleti tesis edecek, ‘yaşanabilir Türkiye’yi hayata geçirecek Yeniden Refah iktidarına bir an evvel kavuşması hayati öneme sahiptir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • _(1453)_ 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih bey 63 yaşındayım ömrüm boyunca babana oy verdim şimdide akp ye oy veriyorum senide severim fakat sende bu aşı işine takmışsın bu konuda ne kadar bilgi sahibisiniz yoksa sende temel kara molaoğlu gibi yolunu şaşıranlardanmısın.
    Cevapla
  • Haamid 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı meselesinde haklı şeyler var. Araştırın biraz.
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    şunu kimse neden göremiyor. ahlaksız ev sahipleri, ahlaksız toptancılar ve ahlaksız üreticiler şu an yetecek kadar kar ederken ,asgari icrete zam yapıldığı an ertesi gün zam yapmaya devam ederse, sevgili fatih erbakan 10000 lira yapsan ne olurki asgari ücreti. burda zam dan ziyade bu millete yok ettiği ahlakını nasıl geri kazandırırz onu görmek lazım
    Cevapla
  • burhan dogan 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih bey dogru soyluyonda.hadi bi çare soyle de.bi cozum onerisi verde bizde tamam samimisin diyelim
    Cevapla
  • Ejder 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben takip ettim. Projeleri çok iyi.
    Cevapla
  • Vatansever adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih efendi rahmetli babandan sana ve kardeşlerine intikal eden mirası adil bir şekilde neticelendir; sonra iktidar ol asgari ücretle çalışan bizlere bol keseden dağıtırsın; boyunu aşan ve zillet İTTİFAKINA yaranmak için çirkin manevralara başvurma .........
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın bir konuşmasını baştan sona hiç dinledin mi?
    Cevapla
  • Gaziantep27 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen fikirlerini keske hic söylemeseydin.Oturdugun yerden ahkam kesmek kolay.
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Eline imkan ver söylediklerini de yapsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!