Temel Karamaollaoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler görüşeceğini açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bugün yapacağı görüşmede, başkanlık sistemine ilişkin görüşlerini de paylaşacağını belirtti.

Temel Karamaollaoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler görüşeceğini açıkladı
Temel Karamaollaoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler görüşeceğini açıkladı
GİRİŞ 10.11.2021 15:07 GÜNCELLEME 10.11.2021 15:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bugün yapacağı görüşmede, başkanlık sistemine ilişkin görüşlerini de paylaşacağını belirterek, "Biz, bugünkü haliyle denetlenemeyen bir başkanlık sisteminin doğru olmadığı kanaatindeyiz." dedi.

Karamollaoğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

SON REFERANDUMDAN BU YANA GÖRÜŞMEDİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapacağı görüşmeye değinen Karamollaoğlu, son referandumdan bu yana, Erdoğan ile görüşmediğini anımsattı.

Erdoğan ile yapacağı görüşmede, başkanlık sistemine ilişkin görüşlerini de paylaşacağını dile getiren Karamollaoğlu, "Biz, bugünkü haliyle denetlenemeyen bir başkanlık sisteminin doğru olmadığı kanaatindeyiz." ifadesini kullandı.

Seçimlerin bir denetleme aracı olarak görülemeyeceğini vurgulayan Karamollaoğlu, "Seçim başka, denetleme başka bir şeydir." diye konuştu.

"ÜCRET VE ÇALIŞMA ŞARTLARI DÜZELTİLMELİ"

Sağlık çalışanlarının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde fedakarca çalıştığına dikkati çeken Karamollaoğlu, ücretlerinin ve çalışma şartlarının mutlaka düzeltilmesi gerektiğini kaydetti.

Ekonomi politikalarını da eleştiren Karamollaoğlu, Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) açıklanan enflasyon verilerinin, gerçek enflasyon oranını yansıtmadığını savunarak, çalışanlara yapılacak zamların yüzde 40 civarında bir enflasyonu varsayarak düzenlenmesi gerektiğini vurguladı.

Elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasının yetmeyeceğini ifade eden Karamollaoğlu, KDV ve ÖTV gibi vergilerde değişiklik yapılmasına da ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Temel Karamollaoğlu görüşecekSon dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Temel Karamollaoğlu görüşecek

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Ayarcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Temel fıkra gibi.başkanlık sistemi ni eleştiriyor...ABD başkanlık sistemi ile yönetiliyor.baskanlık sistemi iyi bir düzen.YONETİMDE ÇİFT BAŞLILIK OLMAZ...
    Cevapla
  • Yalan yok 2 yıl önce Şikayet Et
    Karamollaoğlu Aynen Milletin İstediği EN Büyük İhtiyaç Duyulan Meseleleri Sıralamıştır . Helal olsun ...
    Cevapla
  • Ali Riza Calik 2 yıl önce Şikayet Et
    Temel emmi biz empyalistlerin kuklalarina payanda olacaktikta nicin 40 yil Milli görüs davasi güttük ? Yetmdi pkk/ hdp ve Fetö Avukatligi sahi biz neyin mücadelesini vermistik ?
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ayıp vallahi çok ayıp chp ile gorusur sesiniz cikmaz hdp ile gorusur sesiniz cikmaz akp ile gorustu diye elestiriyorsunuz bu ülke hep bu çatışma siyasetinden çekmiştir biraz akılcı olun ayrıca şunu belirteyimki bi cacıktan haberiniz yok ama çok şükür ki saadetin içinde çok insan varki ılımlı siyaset yapılsın istiyor
    Cevapla
  • veysel özer 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bu adamı kapıdan bile içeri sokmayın. bu adam görevli görevini yapmaya çalışıyor
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış düşüyorsunuz bırakın görüşsün nedir bu birbirimize kin nefrer yahu rahmetli erbakan hocam iktidarı çalıştıran muhalefettir derdi muhalef kotulere firen iyilere motordur derdi umarizki temel bey de hatadan döner gercek muhalefet olur körü körüne muhalefet olmaz insaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor