CHP'li Nilüfer belediyesinde özel kontenjan iddiası

Bursa'da Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı CHP'li Osman Ayradilli'nin, 2 yıl önce evlendiği eşi Aslıhan Ayradilli'yi belediyede işe soktuğu ve belediyenin birçok etkinliğinde görevlendirerek ek ödemelerden de faydalandırdığı iddia edildi.

CHP'li Nilüfer belediyesinde özel kontenjan iddiası
CHP'li Nilüfer belediyesinde özel kontenjan iddiası
GİRİŞ 13.11.2021 08:30 GÜNCELLEME 15.11.2021 08:19
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Bursa Nilüfer Belediyesi Başkanı CHP'li Turgay Erdem ve Yardımcılarının, ne kadar tanıdık ve akraba varsa hepsini işe aldığı iddia edildi.

Başkan Erdem'in başta kayınbiraderi olmak üzere çok sayıda yakını ve tanıdığının yanı sıra, Yardımcısı Osman Ayradilli'nin eşi Aslıhan Özaslan Ayradilli'nin de Nilüfer Belediyesinde Kentsel Tasarım Danışmanı olarak çalıştığı öne sürüldü.

Sabah gazetesinin iddiasına göre; 2019 yılında görkemli bir törenle dünya evine giren Ayradilli çifti, Nilüfer Belediyesinden her ay toplamda 25 bin TL'nin üzerinde maaş alıyor.

"EK ÖDEMELERLE FONLANMIŞLAR" İDDİASI

Gazetede yer alan diğer bir iddiaya göre ise; Nilüfer Belediyesindeki akraba istihdamıyla birlikte, aynı eşe-dosta farklı yöntemlerle ek ödemeler de yapılmış.

Belediyede düzenlenen çeşitli yarışma tarzı etkinliklerde, görevlendirilen yakın isimlere, "Raportör, Jüri üyeliği, yardımcı Jüri üyeliği ve hatta Danışman Jüri üyeliği" gibi görevler yazıldığı ve bu görevlerden ek ödemeler aldığı iddia edildi.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ / TUNA ÇAM
YORUMLAR 76
  • Kyr 2 yıl önce Şikayet Et
    Eski başkan Bozbey sekreteri ile evlenmek için hanımını boşadı, yeni başkanda aynı şekilde sekreteriyle evlenmek için hanfendi bir öğretmen olan eşini boşadı. Nilüfer de başkan olan sekreteri ile evleniyor.
    Cevapla
  • kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    nilüfer belediyesinde. dönen dolaplar çook. eski başkan ailesi adına nilvak diye vakıf kurdu bütün giderler belediyeden ve mütahitler tarafında karşılandı ve asvalt işleri yapan mütahitin belediyeye çaycı diye soktuğu evli kadını kocasından boşatıp onunle evlendi. eski başkanın yerine yardımcısı yeni başkan olunca oda karısını b boşadı yeniden evlendi . yeni chpli başkanın yardımcısı da karısını boşadı yeni birisiyle evlendi ve belediyenin paralarını peşkeş çekiyorlar. bursa küçük sanaayi ve niltim iş merkezindeki arsaları mütahitlere peşkeş çekiyorlar... bütün bursa bu olayları biliyor.. ve akp li meclis delegeleri göz yumuyor.
    Cevapla
  • Cevdet melikoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Neler neler..........
    Cevapla
  • Şaşırdık mı? 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı
    Cevapla
  • Türk Gücü 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletin parası nasıl olsa..Haram olsun inşallah
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve diğer yandaşlarından nefret ederim. Ama adıl problem bürokratlarda. Vekil olabilmek için onmilyonlira harcayan var. Aldıkları maaş belli. 5 değil 15 dönem vekil olsalar o parayı çıkaramazlar. Sizce vatan millet mi dertleri. Yoksa gayriresmi usulsüz işlermi. Özetle bu işlere partiüzeri bakalım. Maalesef akp den de birsürü örnek var. Bir cenazem için otobüs ayarlamaya siyasetçi tanıdık aratmak nedir ya.
    Cevapla
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Secenler memnun kardesim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu