Erdoğan Nijer Cumhurbaşkanı ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijer Cumhurbaşkanı Muhammed Bazum ile telefonda görüştü.

GİRİŞ 18.11.2021 17:13 GÜNCELLEME 18.11.2021 18:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijer Cumhurbaşkanı Muhammed Bazum ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Nijer ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Nijer’le ilişkilere büyük önem atfettiğini belirterek, FETÖ’ye karşı mücadelede Nijer’in yakın işbirliğini sürdüreceğine inandığını ifade etti.Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammed Bazum

Nijer’de salı günü gerçekleşen silahlı saldırılarda hayatını kaybedenler için taziyelerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin Nijer’in terörle mücadele çabalarını desteklediğini ifade etti.

SİHA VE HÜRKUŞ DETAYI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijer’in Türkiye’den tedarik edeceği TB2 SİHA, HÜRKUŞ ve zırhlı araçların bu ülkenin askeri ve güvenlik kuvvetlerinin kapasitelerini artıracağını dile getirdi.

YORUMLAR 4
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunları duy kemal bey oralarda ne işimiz varmış öğrenebildin mı .Ey kemal bey oralarda fransanın ne işi bar diyebiliyor musun!
    Cevapla
  • Sadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Guzel haber..umarim bir cok ulkeye satariz... her gun haberlere ,sirf iha ,siha veya herhangi savunma sanayi urunun bir uleye satilip satilmadigini gormek icin bakiyorum.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis Nijerya, nijer, libya azerbaycan ve türkmenistandan piyasa değerinin %50 altı doğalgaz versinler bize biz düşersek alayık düşer bize enerji desteği yollasınlar. şuan savaştayız herkes safını belli etsin.Dua ediyoruz Reis....
    Cevapla
  • Akkpatron 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkanımızı desteklemek istiyorsak yastikalti dovizlerinizi herşeyinizi bozdurup tl geçip ekonomiyi güçlendirip enflasyonun düşmesinde katkımız olur güçlü hükümet güçlü tl ile olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular