Davutoğlu'ndan CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah'a ziyaret

Son dakika haberi: Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Davutoğlu'ndan CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah'a ziyaret
Davutoğlu'ndan CHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah'a ziyaret
GİRİŞ 23.11.2021 16:11 GÜNCELLEME 23.11.2021 19:27
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ekonomideki son gelişmelere ilişkin siyasi parti liderlerine, "Kurtuluş Savaşı" başlatma çağrısı yaptı. 

Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü. İktidar yetkililerine, "istişare" çağrısı yapan Davutoğlu, "İktidar yetkililerine buradan çağrıda bulunuyorum; ne zaman bu konuları istişare etmek isterlerse her zaman her zeminde istişare edilir. Bugün karşı karşıya kaldığımız tablo tamamen iktidarın yanlış politikalar ürünüdür. İktidara çağrıda bulunuyorum; artık bu yanlış yolda devam etmeyin" ifadelerini kullandı. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Kılıçdaroğlu ise erken seçimi işaret ederek çağrıda bulundu. CHP lideri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye şu çağrıyı yaptı: 

"Millete neden güvenmiyorsunuz. Millet bir daha sizi seçerse dönüp dersiniz ki 'Ey Kılıçdaroğlu, bak sen söyledin seçime gittik, bir daha seçtiler beni.' Oturur, gururlanırsın. Neden kaçıyorsun? Türkiye en temel krizlerinden birisini yaşıyor ve Türkiye yönetilmiyor, suçu dış güçlere atıyorlar. Sayın Bahçeli'ye seslenmek isterim; içinde, yüreğinde bir damla millet sevgisi varsa seçimin yolunu aç kardeşim. Yazıktır, günahtır bu memlekete."

YARIN AKŞENER'İ ZİYARET EDECEK

Davutoğlu, yarın saat 14.30'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edeceğini açıklamıştı. 

DAVUTOĞLU'NDAN ERBAKAN'A ZİYARET

Davutoğlu, CHP ziyareti öncesinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Türkiye'nin seçim ortamına girdiğine işaret eden Davutoğlu, bundan sonraki süreçte Yeniden Refah Partisi ile istişarelerine daha sık devam edeceklerini belirtti. 

İki partinin daha sık görüşeceğini dile getiren Erbakan ise, "İnşallah bu kararlarımız, çalışmalarımız milletimizin sıkıntılarının çözümüne vesile olur" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: HABER7, AJANSLAR
YORUMLAR 67
  • A. Gönültaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bölüm 1 - bireysel olarak döviz kullanmasanız bile otomobil, cep telefonu, bilgisayar, diğer elektronik aletler v.b. gübre, tarım ilaçları, ilaçların % 70 i avrupa'dan alınıyor hatta son 3,4 ayda fiyatları iyice uçtuğu için tmo ithal edilen ürün yelpazesine ayçiçek yağı ve un da girdi. saman,arpa da uzun yıllardır ithal ediyorduk zaten. tüm bu ithal edilen ürünlerin ödemesini döviz ile yapıyoruz. % 70 dolar % 30 euro ile. TL de verseniz hiç bir şey farketmez aslında aldıkları TL yi verip kendi ülke para birimlerine çevirecekleri için.
    Cevapla
  • A. Gönültaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bölüm 2- Tek bir Çözüm var. emeği ucuzlatmak yerine üretimi arttırarak döviz girişini yükseltmek. devalüasyon çözüm olsa idi zaten 1976 - 2001 e kadar denedik zaten 24 yıl gibi çok çok uzun bir dönemde. halkın yoksullaşması, enflasyonun patlaması akabinde doğal sonuç olan faiz oranlarının patlaması dışında hiç bir işe yaramadı. Bunu deneyen hükümet partileri koalisyon hükümetleride siyasi partiler mezarlığına karıştı gitti. Adalet Partisi, Anavatan (Anap), DYP, DSP gibi.
    Cevapla
  • s.ahmet çakırgöz. 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin para birimi TÜRK lirasıdır.doları ben halk olarak alış verişlerimde kimse kullanmıyor.neden hep dolar konuşuyoruz.yoksa herkes emperyal da farkında değilmiyiz.70 li yıllarda kahrolsun abd emperyalizmi slogan atardık.tişortlar-ayakkabılar ithal malum markalar giyerdik.aynı yalanları yaşatıyoruz kendimize yalan rüzgarları.ırak-suriye-afganistan-myemar-insanlık olarak sempati-empati ve merhametimizi kaybettik.çebimde aylık ikiyüz bin dolar olsa ne olur?
    Cevapla
  • Volf 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni kim ateşledi Serok...Hayırdır ?
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bacak Ahmet, başbakanken 1 TL 5 dolar mı ediyordu? Yada biz mi başbakandık bizim mi haberimiz yoktu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır