Kabaktepe: Daha önce denenen ve başarılı olamayan operasyonlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, artan döviz kuruna ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Kabaktepe: Daha önce denenen ve başarılı olamayan operasyonlar
Kabaktepe: Daha önce denenen ve başarılı olamayan operasyonlar
GİRİŞ 23.11.2021 19:59 GÜNCELLEME 24.11.2021 11:57
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Kısa süreli dalgalanmalarla kasıtlı olarak bir panik havası oluşturulduğunu ifade eden Kabaktepe, "Finansal krizlerle, ekonomik manipülasyonlarla Türkiye’yi dize getirmeye çalışmak, daha önce denenen ve başarılı olmayan operasyonlardır. Dünyanın mihverinde olan bir ülke için, mücadele bitmez." diye konuştu.

"PANİK HAVASI, TEŞEBBÜSTEN ÖTEYE GEÇEMEYECEK"

Türkiye’ye yön vermenin tek yolunun sandık olduğunu ifade eden Kabaktepe, "Aziz milletimizin iradesi, bu operasyonların üstündedir. Kısa süreli dalgalanmalarla oluşturulmaya çalışılan panik havası, bu kutlu yürüyüşün önünde çok cılız birer teşebbüsten öteye geçemeyecek." ifadelerini kullandı.

"DÜNYANIN MİHVERİNDE OLAN BİR ÜLKE İÇİN MÜCADELE BİTMEZ"

"Bir operasyonun gölgesiyle "ülkeyi karanlık sardı" diyenlere seherimizin aydınlığı ile cevap vereceğiz..." diyen Kabaktepe sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

"Dünyanın mihverinde olan bir ülke için, mücadele bitmez.
Bir de bu ülke, bölgesel güçse ve sürekli bir genişleme yaşıyorsa, karşılıklı hamleler hiç bitmez. Bazen askeri, bazen diplomatik, bazen ekonomik mücadele olarak devam eder.
Türk milleti bugüne kadar hiçbir meydan okumaya pabuç bırakmadı.
Bu mücadeleyi bugünlere taşıyan Cumhur İttifakı, ülkemizi güçlü ve bağımsız bir şekilde yarınlara taşıyacak kararlılıktadır."



 

YORUMLAR 14
  • HRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın KABAKTEPE sizi dikkatle takip ediyoruz İstanbul önemli yer, yerinizi doldurdunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Her il başkanı sizin bilincinizde olsa(tüm partilerde) bu ülke beş yılda Dünya lideri olur. Sözlerinize katılıyorum. Sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın ve DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ.
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Reisimizin yanındayız, arkasındayız. Müstemlekecilere boyun eğmeyeceğiz. İSTİKRARIN yanında KAOSUN karşısındayız. Vesselam...
    Cevapla
  • nail 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolarla iş yapmayalım merkez bankası düşük fiyatdan dolar sürsün piyasaya faizleri indirmeye devam bu halkın belini faiz ye dolar kırmasın.ülkede dolarla değil Türk lirası ile alışveriş yapılsın ve ithal malı azaltıp ihracatı artıralım.birda bu gavurların malını kullanmayalım.yerli mal kullanalım
    Cevapla
  • yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    bırak bu işi ekonomistler çözsün kabaktepe reis zaten gerekeni yapıyor
    Cevapla
  • ertn 2 yıl önce Şikayet Et
    birtek il başkanları kalmıştı ekonomi hakkında konuşmayan tamamdır. sayın başkan görev ve sorumluluklarını yerine getir ülkeyi senin partin yönetiyor sen ülke yönetiminde söz sahibi değilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı