Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi bu zor tablodan çıkaracağız

CHP Olağanüstü MYK Toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi bu zor tablodan çıkaracağız. Türkiye'yi krizden çıkaracak en yetkin kadrolar CHP'nin altındadır." dedi.

Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi bu zor tablodan çıkaracağız
Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi bu zor tablodan çıkaracağız
GİRİŞ 24.11.2021 15:10 GÜNCELLEME 24.11.2021 15:29
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Olağanüstü MYK Toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Erdoğan, her konuşmasıyla ekonomiyi allak bullak ediyor. Erdoğan hükümeti Londra'daki bir avuç tefecinin Türkiye'deki temsilcisidir

Kibrin bir devlete ve topluma maliyetidir bu tablo. Kibirli bir insanın bu ülkeye hizmet etmeye hakkı yoktur. 

Türk lirasının değerini koruyamayanlar gayri millidir. Kanunun adı Türk parasını koruma kanunudur. Onu bıraktılar Türk parasını değersizleştirme kanunu yaptılar. İnsanlar yoksulluk içinde olsunlar, dışardan para gelsin istiyorlar. 

"TÜRKİYE'Yİ BU ZOR TABLODAN ÇIKARACAĞIZ"

Beyefendi senin nerelerde neler yaptığını, dolarlarını da çok iyi biliyorum. Fakat bu halkın parasını korumak benim görevimdir. Sen Türkiye'yi birilerine peşkeş çekiyorsun. Yaptığı tam bir delilik, zırvalıktır. Yabancılar gelecek, kendisini ziyaret edecek, nasıl satacağız bunları diyeceksiniz. Bu ülkenin bir onuru var, sen onu bile sattın. Türkiye'yi bu zor tablodan çıkaracağız. 

Türkiye'yi krizden çıkaracak en yetkin kadrolar CHP'nin altındadır. Biz milliyetçiyiz, bu yangından ülkeyi çıkarmak bizim namus meselemizdir. Tüm bu olayları yaratan şey yanlış siyasettir. Demokratik yollarla aşacağız bunu. Erdoğan ve hükümetine sesleniyorum. Milletten niye korkuyorsun, sandıktan niye korkuyorsun? Sabah verdiğin kararı öğleden sonra değiştiriyorsun. Yangın varsa sandığı getireceksin! Sana oy verirlerse çıkıp dersin bak millet bana oy verdi diyeceksin. Seni ve şürekanı seçime zorlamak için elimden ne geliyorsa, tüyü bitmemiş yetimler için, işsizler için ne gerekiyorsa yapacağım. Bu coğrafyada hiçbir çocuğun yatağa aç girmesini istemiyoruz.

Sen yapamazsın, ahlakın yetmez. 

Yönetemiyorsun, erdeminle getir sandığı. Milletin iradesine başvuralım. 

Erken seçim talebi sadece bizim partimizin talebi değil, milletin talebidir. 

Değerli arkadaşlar, milletimizle beraber omuz omuza bu işin üstesinden geleceğiz. 4 Aralık Cumartesi günü Mersin'deyiz. Mersinlilerle, çiftçisiyle, işçisiyle hepsiyle buluşacağız. Demokrasilerden kaçmak olmaz. Kaçan insan kibre hapsolmuş insandır, kaçan insan korkan insandır. 

YORUMLAR 112
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun kadar algı, yalan, dolancı bir adam görmedim, Allahım cc fırsat vermesin o halledecekmiş, İstanbul 'u, İzmir'i hallettiniz gibi halledersiniz borç bataklığına soktunuz belediyeleri yönetemediniz gittiniz Amerika dan kredi aldınız, Türkiye' yi de bu şekilde borç batağına sokacağınızdan adım gibi eminim, Allahım cc sizlere iktidar yüzü göstermesin inşaallah
    Cevapla
  • Latif Kafadar 2 yıl önce Şikayet Et
    11 seçim kaybeden sen mi duzeltecen ya arkadaş senin bir dediğin bir dediğini tutmuyor kendi konuştuklarını bir izlede sana bu millet nasıl inansın
    Cevapla
  • ,,,,,,, 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman sen bu işlerden uzak dur.
    Cevapla
  • abdullah ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda niye kuramadınız bu kadroyu :))))
    Cevapla
  • yaani 2 yıl önce Şikayet Et
    tıpkı İstabul'a yaptığınız gibi değil mi.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var