İYİ Parti'de darp iddiası: Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi

İYİ Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Rıfat Kıncı, yönetim kurulu üyesi Sülbiye Saltık Yüksel'i darp ettiği iddiasıyla kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

İYİ Parti'de darp iddiası: Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi
İYİ Parti'de darp iddiası: Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi
GİRİŞ 10.12.2021 18:04 GÜNCELLEME 10.12.2021 18:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Kütahya İl Teşkilatı yönetiminin toplantısında Merkez İlçe Başkanı Rıfat Kıncı ile yönetim kurulu üyesi Sülbiye Saltık Yüksel arasında kavga çıktı. Olayın ardından taraflar darp iddiasıyla karşılıklı şikayetçi oldu. İYİ Parti İl Başkanı Erol Ertürk, Kıncı’nın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini açıkladı.

​İYİ Parti Kütahya İl teşkilatı yönetimi, 7 Aralık günü parti içinde disiplin kuruluna sevk edilecek isimlerin konuşulduğu toplantıda da bir araya geldi. İddiaya göre İl Yönetim Kurulu üyesi Sülbiye Saltık Yüksel ile Merkez İlçe Başkanı Rıfat Kıncı arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayın ardından iki taraf da darbedildiklerini iddia ederek karşılıklı şikayetçi oldu.



DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Erol Ertürk, olayla ilgili olarak İlçe Başkanı Kıncı’nın disipline sevk edildiğini açıklayarak şunları söyledi:

“Genel başkanımızın kadın olduğu partimizde her zaman kadına şiddete hayır diyoruz. Genel başkanımızın ‘kadına şiddete hayır’ maçına katıldığı saatlerde Merkez İlçe başkanımızın, il yönetimindeki bir kadın üyemizi darbetmesi kabul edilemez bir durumdur. Kadınlara uygulanan her türlü şiddeti, ayrımcılığı cinsiyetçi yaklaşımları, söylemleri, adaletsizliği reddeden bir partiyiz. Genel başkanımızın hayali ise bir kadına asla el uzatılmayan bir Türkiye’dir. Söz konusu bu olay sonucu olay adli mercilere intikal etmiştir. Sabahında acilen yönetim kurulu üyelerimizle toplanıp Merkez İlçe başkanı Rıfat Kıncı’nın tedbirli kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • millet 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti deyil dayakci paryi.adi yanlis konmus...
    Cevapla
  • cenkss42 2 yıl önce Şikayet Et
    hepsi aynı bunların, eleştiriyede gelemezler şikayet ederler birde, suç duyurusuda bulunurlar, karakter özürlüler
    Cevapla
  • neyse o 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi aynı eşkiya gibiler
    Cevapla
  • Kütahya'lı Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bunlar toplama partici.Mhp lilerin,ülkücülerin dışladıkları sözde siyasetçi bunlar.Yiyin birbirinizi umrumda değil
    Cevapla
  • ONUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Lötfü olsun,abam olsun,bunlar olsun İPi koparacaklar anaşıldı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler