AK Partili Yavuz'dan CHP’li Başkan Çerçioğlu'na: Neden "Dostlarınızı" açıkça söylemiyorsun

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Kılıçdaroğlu’nun bedava elektrik sözleri için, “Dostlarımızla beraber iktidara gelirsek vaadimizi gerçekleştireceğiz” sözlerine cevap AK Partili Metin Yavuz'dan geldi.

AK Partili Yavuz'dan CHP’li Başkan Çerçioğlu'na: Neden "Dostlarınızı" açıkça söylemiyorsun
AK Partili Yavuz'dan CHP’li Başkan Çerçioğlu'na: Neden "Dostlarınızı" açıkça söylemiyorsun
GİRİŞ 15.12.2021 12:52 GÜNCELLEME 15.12.2021 12:53
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’da söylediği, “Belediyeyi bize verin, çiftçiye elektrik bedava olsun” sözleri tartışmaya neden oldu. Kılıçdaroğlu’nun bedava elektrik çağrısını gündeme getiren AK Parti’li Meclis Üyesi Mustafa Arı, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na seslendi. AK Parti’li Arı, “Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Aydınlı çiftçilerimizin tarımsal sulama ve hayvancılıkta kullandığı elektrik faturalarının karşılanması veya desteklenmesi konusunda bir çalışmanız var mı?” diye sordu.

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'ndeki talimatlar pes dedirtti! Herkes paylaşsınCHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi'ndeki talimatlar pes dedirtti! Herkes paylaşsın

HDP Nazilli  İlçe Başkanı: “Çerçioğlu bizim oylarımızla kazandı”HDP Nazilli İlçe Başkanı: “Çerçioğlu bizim oylarımızla kazandı”

“DOSTLARIMIZLA İKTİDAR OLURSAK BEDAVA ELEKTRİK VERECEĞİZ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Arı’nın sorusuna verdiği cevapla bir kez daha şaşırtmadı. Kendisinden beklendiği gibi davranan Çerçioğlu, dostlarıyla birlikte iktidara gelirlerse çiftçiye bedava elektrik vereceklerini iddia etti. Çerçioğlu, “Kılıçdaroğlu o gün tam olarak şu sözü söyledi: ‘Genel seçimlerde dostlarımızla iktidar olduğumuzda kullanılmayan tarım arazisi olmayan yerlerle güneş panelleri koyarak çiftçinin enerjisini ücretsiz vereceğiz’ dedi. Yani 'önce iktidar olacağız' dedi. Şanlıurfa’da, Aydın’da güneş panelleri kullanarak üreticiye ücretsiz elektrik vereceğiz” dedi.

VATANDAŞA KARŞILIKSIZ HİZMET YOK!

Açıkça ‘Oy yoksa bedava elektrik de yok’ demeye getiren Çerçioğlu’nun geçmişte Aydın’a vadedip gerçekleştirmediği projeleri akıllara geldi. 50 bin kişilik Zeybek Arena’yı Aydınspor 1923 2. Lig’den Amatör’e kadar düşünce, “Başarı yoksa stat da yok” diyerek yapmayan Çerçioğlu, vatandaşa karşılıksız hizmet etmeyeceklerini gözler önüne serdi. Çerçioğlu’nun açıklamasında “dostlarımız” ifadesi de dikkat çekti.

“BİZİ ŞAŞIRTMADIN ÇERÇİOĞLU”

Meclis’teki tartışmalara AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz da dahil oldu. Yavuz, “Çerçioğlu, 50 bin kişilik Zeybek Arena sözü verdi. Aydınspor 1923 amatöre düştü, ‘Başarı yoksa stat da yok’ dedi. Çerçioğlu şaşırtmadı. Yine kıvırdı. İktidara gelmezseniz vadettiğiniz bedava elektriği vermeyecek misiniz? Gerçi biz sizin vadedip yapmadığınız projelere alıştık. Buharkent’ten Didim’e 22 battı çıktı projeniz vardı yapmadınız. Aydın’ı sağlık turizminde ileriye taşıyacağınızı söylediniz yapmadınız. Bizi şaşırtmadın Çerçioğlu” dedi.

“DOSTLARINIZ KİM, AÇIKLA”

Çerçioğlu’na, “Neden dostunu açıkça söylemiyorsunuz?” diye soran Yavuz sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Dostların kim senin, çık dostunu açıkla. Tanrıkulu HDP’yi işaret etti, sende mi HDP’yi işaret ediyorsun? Neden dostunu açıkça söylemiyorsun? Neden dostunuzu gizleme ihtiyacı hissediyorsunuz? Mert olun, çıkın dostunuzu söyleyin.”

KAYNAK: MANŞET GAZETESİ - ERDAL SAVAŞ
YORUMLAR 18
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu iktara gelirsek demediki büyükşehir bel. alırsak dedi bu hanımda büyükşehir başkanı topu taca atıyor
    Cevapla
  • cingibi 2 yıl önce Şikayet Et
    bir belgesel var dünya kaynaklarını en fazla çiftçilik ve hayvancılık yok ediyor diye çok ilginçdi mutlaka seyredin. muhtemel dostlarından biri imf dir ırak suriye libya katar ve mavi vatan dan vazgeçilerek borç alınır sonra tpo özelleştirilip kapatılır sonra eski imf den zor kurtardığımız elimiz deki 3 kamu bankası özelleşir gaz ve petrol aramaları durdurulur hayali yatırımın temelleri atılır işsizlik dahada artar ve eskiden olduğu gibi bunlar basın yayında görülmez savumma sanayii projeleri ödenek ve garip isteklerden sebep çıkmaza sokulur küçük ama etkili özel sektör savunma projeleri yabancı ortaklıklala sırlar dışarı gider yada kapanır falan filan uzar giderrrrrr
    Cevapla
  • Kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğuda zaten bedavaya kullanmıyorlar mı???
    Cevapla
  • nana 2 yıl önce Şikayet Et
    abd israil ab ülkerleri içerdeki hainler üç beş kartel şirketler, özellikle şirket merkezi londrada olanlar onların dostları onlar, pkk hdp pensilvanya onların dostları bunlar, ayçiçek yağı 500 tl de olsa yine ak parti yine erdoğan.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların dostlarını biliyoruz nerede Devlet düşmanı varsa onlarla dost, Tayip Düşmanlığı bunları kör etmiş kör
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var