Ayhan Bilgen'den HDP açıklaması

Eski HDP milletvekili Ayhan Bilgen, "HDP'nin daha iyi olmasına yönelik önerilerimi artık tamamen bitiriyorum. Herkes layık olduğu şekilde yönetilir." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 20.12.2021 11:11 GÜNCELLEME 20.12.2021 11:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Eski HDP milletvekili ve Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "HDP için hiçbir karşılık beklemeden fedakarca çalışan, büyük bedeller ödeyen insanlara duyduğum saygının bir gereği olarak bugüne kadar yürütmeye çalıştığım eleştiri, tartışma ve özellikle daha iyi olmasına yönelik önerilerimi artık tamamen bitiriyorum" dedi.

HDP’den istifa eden ve yeni bir oluşum için yola çıkan Ayhan Bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı.

HDP'ye yönelik eleştirileri hakkında Ayhan Bilgen, yaptığı paylaşımına "HDP ile ilgili tartışmayı sonlandırıyorum!" notunu düştü.

Ayhan Bilgen'in açıklaması şöyle oldu:

"HDP için hiçbir karşılık beklemeden fedakarca çalışan, büyük bedeller ödeyen insanlara duyduğum saygının bir gereği olarak bugüne kadar yürütmeye çalıştığım eleştiri, tartışma ve özellikle daha iyi olmasına yönelik önerilerimi artık tamamen bitiriyorum.

Belli ki yaptığım öneriler, eleştiriler, tartışmalar; tümüyle karalama amacıyla iftira ve kirli kampanyaların aracı haline getirilmek isteniyor.

Herkes layık olduğu şekilde yönetilir."

YORUMLAR 12
  • Recep 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayhan Bilgen aydın bir insandır
    Cevapla
  • muscan 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba tehdit edilmiş olamaz mı? veya önümde davutoglu, babacan, ince gibi örnekler var.Hakedildigi gibi yonetirler derken bile eleştiri velhasıl bu siyasetçilerin yatacak yeri yok.Yalancı kahramanlar üretip kendileri inanıyor sonrada menfaatlerinne ters düşünce kendilerini akıllarınca iki cümle ile temizleyip çıkıyorlar olan inandırmaya çalıştırdığı insanların umutlarına oluyor.
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayra vesile olur inşaallah.
    Cevapla
  • Nurgül kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Inanmayin hep kapanacak önlem alıyorlar yeni oluşumları içinde yuvalanacaklar ne hayri be
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi, Davutoğlu ve Babacan ayrılınca ayrı, HDP den biri ayrılınca ayrı oluyor. Bu hep biz haklıyız başkaları suçlu mantığı. Bu konuşan haklıysa Davutoğlu ve Babacan haklı, konuşan haksızsa tersi. Nasıl olacak bu iş? Kendine müslümanlar sizi.
    Cevapla
  • Malazgirt...71 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne derse desin ; inanmam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı