Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda erken seçim için çağrılarda bulunan muhalefete, " Erken seçim yok. Bay Kemal noktalı virgül değil nokta koyuyorum." dedi.

GİRİŞ 22.12.2021 12:44 GÜNCELLEME 22.12.2021 13:16
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

Erken seçim konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere sürekli çağrılarda bulunan muhalefete Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net cevap geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Türkiye 10 yıllık dönemde aklınıza gelecek her yol ve yöntemle sınandı. Ekonomiye yönelik tehditler savruldu. Sinsi planlar kuruldu. Gece yarısı başlayan finans oyunlarıyla ülke çökertilmeye çalışıldı.

Enflasyondan kurtulmak için ana muhalefetin sözcüsü bizden kurtulmanın gereğinden bahsediyor. Enflasyonu yüzde 7'ye düşüren kimdi? Biz düşürdük, biz. Faizi yüzde 4.5'lara düşüren kimdi?  Bizdik. Sizin kitabınızda düşük enflasyon düşük faiz yok. Biz halkımızı ne faize ne enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik ve bunun mücadelesini veriyoruz. Alışacaksınız bunlara. 

ERKEN SEÇİM

Ülkemizde bir kesim dışardan aldıkları destekle birlik iklimini dinamitlemenin peşinde. Çıkmış biri hastanede sus diyorlar ya onu gösteriyor. Öyle parmak sallamakla bir yere varamazsınız. Ne diyor, şu hale bak aylardır erken seçim diyor. Cumhur İttifakı'ndan Devlet Bey bu işin Haziran 2023'te olacak diyor ben de aynısını söylüyorum. Hala erken seçimden bahsediyor. Erken seçim yok. Bay Kemal noktalı virgül değil nokta koyuyorum. 

"TÜRK MİLLETİ KAZANACAK, SİZ KAYBEDECEKSİNİZ"

Buradan kifayetsiz siyasetçilere sesleniyorum, gazeteci kılıklı muhterislere sesleniyorum, darbe heveslilerine sesleniyorum, emek dökmeden para kazanma peşinde koşanlara sesleniyorum. Türkiye'nin kazanımlarını heba edemeyeceksiniz. Türkiye'yi eski kötü günlerine geri döndüremeyeceksiniz. Bu milletin alın terini sömüremeyeceksiniz. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamayacaksınız. Ya millet iradesini kabullenecek ya milletle beraber kazanacaksınız ya da kaybedeceksiniz. Türk milleti kazanacak siz kaybedeceksiniz.

YORUMLAR 163
  • Ey vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bay Kemal değince kopuyorum gülmekten :)))
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Marketlere pahılilıktan girmeye korkar olduk,olan biz vatandaşa oluyor,sizin için pahalılık yok, Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
    Cevapla
  • Terso 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamların ülke yönetecek adayları bile yok seçim diyorlar sırtlan bunlar sırtlan
    Cevapla
  • Alper Tunga 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir Türk Devleti ne alışacaklar ya da isyan edecek kahrolacak tükenerek Devletimizin daha da güçlü olmasına sebep olup yok olacaklar. NOKTA
    Cevapla
  • Garip 2 yıl önce Şikayet Et
    Taşerondan kadroya geçen işçiler hizmetli memurdan fazla maaş alıyor hizmetli ışçi gibi çalîşiyor
    Cevapla
  • Ey vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sınavlarla gelen memurun daha iyi bir ücret alması gerek ortada çok büyük bi emek var
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Zorunamı gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!