Sarıgül'den sokak hayvanları çağrısı: Kısırlaştıralım yerinde yaşatalım

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ”Sokak hayvanlarına sahip çıkalım. Kısırlaştıralım yerinde yaşatalım” dedi.

GİRİŞ 26.12.2021 16:04 GÜNCELLEME 26.12.2021 17:17
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sokak hayvanlarını barınağa kapatmanın çözüm olmadığını belirterek, çözümün tek yolunun kısırlaştırma olduğunu söyledi.

Şişli Belediye Başkanlığı sırasında Kısırlaştırma Ve Rehabilitasyon Merkezi kurduklarını sokak hayvanları için "kısırlaştır-aşılat-yaşat" kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Bu proje ile sokak hayvanlarını kısırlaştırdıklarını, aşılarını yaptıklarını, kulaklarına küpe takarak yaşadıkları bölgelere bıraktıkları bilgisini verdi.

Mustafa Sarıgül, “Sokak hayvanlarına sahip çıkalım. Kısırlaştıralım yerinde yaşatalım. Bakın görüyorsunuz dağ başı kimse yok ve bu evlatlar burada aç ve susuz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 39 belediyeye çağrıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan 39 belediyeye çağrı

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    en çok yavrulu köpekler yuvasını korumak için saldırıyor,erkek köpeklerde dişiye havaatmak için. dendiği gibi kısırlaştırma olursa sakin oluyorlar,saldırganlıkları azalıyor,hantallaşıyorlar. ama kısırlaştırma dişi köpeklerde biraz zor,hayvanın amaliyattan sonra en az 5 gün kadar dikişleri kapanana kadar bakılması,antibiyotik yapılması lazım.ameliyattan hemen sonra salınırsa ya dikişi patlar,ya mikrop kapar ölür.
    Cevapla
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu isteği okuyanlar youtube'da
    Cevapla
  • hakan fidan 2 yıl önce Şikayet Et
    kisirlastirmak cozum degil bakima ihtiyaclari var onuda devlet destekli barinaklarda allah korkusu olan insanlar tarafindan bakilmali
    Cevapla
  • Sercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi,ne demezsin..Boş bi konuşma gerçekten.O zaman sanki saldırmayacaklar.Yahu daha kaç kişinin ve çocukların canını yakmayı düşünüyorsunuz Allah'ın zalimleri.Sokakta başı böş köpek olmaz karddeşim.Bitti.Eğer buna karşı gelen olursa da o pitbullara saldırtacaksın kardeşim.Suratını falan bi parçalasınlar bakalım.İnsan düşmanları sizi.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    sarıgül efendi köpekler ısırıyor saldırganlar,kısırlaştırmak ile sadece üremesinin önüne geçilir.
    Cevapla
  • Hacı Şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Onun umurunda mi asiye yavru neler çekiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat