Nedim Şener'den İBB Sözcüsü Murat Ongun'a: İmamoğlu'nu kandırıyorsun yazık adama

Gazeteci Nedim Şener, canlı yayında, İBB bünyesinde çalışan terör iltisaklı personellere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şener, yayına bağlanan İBB Sözcüsü Murat Ongun'a '' Ekrem İmamoğlu'na en büyük zararı sen veriyorsun.' dedi.

GİRİŞ 29.12.2021 23:09 GÜNCELLEME 30.12.2021 08:09
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Ongun, Şener'in gündeme taşıdığı terör örgütü iltisaklı kişilere kart yardımı yapıldığını gözler önüne seren iddianamenin henüz kabul edilmediğini ve gizli bir belge olduğunu söyledi. Şener kendisinin belgeyi gazetecilerden tahsis ettiğini, eski bir gazeteci olarak Ongun'un içinde bulunduğu durumun içler acısı olduğunu ifade etti.

“BELEDİYEDEN HABERSİZSİN KARDEŞİM SEN”

24 Aralık Cuma günü bakanlık tarafından İBB'ye bir yazı gönderildiğini söyleyen Ongun, bundan nasıl haberdar olunduğunu sordu. Şener, Ongun'un İBB'den bu kadar habersiz olduğunu vurguladığı konuşmasının devamında, "Yazık gerçekten yazık. Bak numarasını da okuyayım." dedi.

Ongun, kendisine söylenen numaradan ve dosyadan sonradan haberi olduğunu ifade edince Şener, "Bak ne güzel öğrenmişsin. Öyle troll hesaplarla, 'İBB Çalışıyor' isimli Twitter hesabından saldırmak yok. Anında cevabı yapıştıracağım. Belediyeden habersizsin kardeşim sen. Ekrem İmamoğlu'na en büyük zararı sen veriyorsun. Yazık adama." diye konuştu.

YORUMLAR 35
  • Fatma 38 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne gaflet CHP nin ne olduğunu biliyor du İstanbullular nasıl oy verdi şimdi çekiyor cezasını sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer birdaha tovbelersiniz insallah
    Cevapla
  • Müslüman-Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın ya, Ekremin haberi yokmuş , herşeyi hepsi biliyor . Hepsi yalancı sahtekar... Azıcık vücut dilinden anlayan bunların hepsinin yalan söylediğini anlar
    Cevapla
  • Reisx 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaman hırsız ev sahibini bastırır misali.
    Cevapla
  • İsmet atlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaa yazıp durmayı chdp yi bilmeyenmi var bu saatten sonra ALLAH iki yaralarını bir araya getirmesin bu vatana kim ihanet ediyorsa chp ye kim destek veriyorsa aynen pkk yada vermiş gibi ALLAH fırsat vermesin
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Murat ongun un nasıl dürüst güvenilir bir adam olduğunu iett otobüsünün yolcu yok diye durmadığı fazilet duragından nasıl 60 70 yolcunun birden bindiğini hatta başkanının olmayan bu görüntüyü seyredince kanının donduğundan biliyoruz. Tüm marksistler dinsizdir ve aralarında çok kuvvetli bir dayanışma vardır. D işleri başkanından nefret eder katil chi apo vs taparlar. Yani olayın başı sonu habil ve kabil meselesidir.
    Cevapla
  • O k u r 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel özetlemişsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor