HDP’li Gergerlioğlu hakkında soruşturma başlatıldı

Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun sosyal medya üzerinden Aysel Tuğluk için yaptığı paylaşımın ardından hakkında soruşturma başlatıldı.

HDP’li Gergerlioğlu hakkında soruşturma başlatıldı
HDP’li Gergerlioğlu hakkında soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 06.01.2022 16:25 GÜNCELLEME 06.01.2022 16:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Daha önce milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Kandıra Cezaevi'ndeki Aysel Tuğluk'un serbest bırakılması çağrısı yaptı.

Gergerlioğlu paylaşımında, “Bir an evvel Aysel Tuğluk için adalet talebimiz var. Zulüm bitsin, adalet gerçekleşsin. Kandıra Cezaevi'ndeki Aysel Tuğluk çıkmalı! Hepinize saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaşımın ardından Gergerlioğlu hakkında TCK 301'inci maddesi gereğince 'devleti ve organlarını aşağılama', TCK 277'nci maddesi gereğince 'bilirkişiyi etkilemeye teşebbüs' ve TCK 215’inci maddesi gereğince 'suçlu ve suçluyu övme' suçları kapsamında soruşturma başlatıldı.
 

YORUMLAR 17
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcü
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah islah etsin... Kürt gençlerini madde bağımlısı yaptı bu lain zihniyet şimdi de istanbul belediyesine yuvalanmışlar .Kürt gençliğini ve istanbulu bu vicdansız zihniyetinden korumalıyız
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri Bakanı açıklama yapıyor, sınırlarımız içinde terörist sayısı 150 civarında diye. Matematikten kalmış anlaşılan, meclistekileri eklemeyi unutuyor.
    Cevapla
  • ahmet1 2 yıl önce Şikayet Et
    ey devlet kurumları, sadece dağdaki teröristle mücadele etmekle şehirdeki hatta yüce meclisteki teröristleri ve yandaşlarını bitiremezsiniz, topyekûn mücadele için keyfinizi bekleyemeyiz, yapmayan çeksin gitsin, ayakbağı olmayın
    Cevapla
  • gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    soyadı gibi geri geriverselerr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar