Yine 'PKK' demediler: Kılıçdaroğlu ve Akşener'den tepki toplayan taziye mesajı!

CHP'li Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti'li Akşener sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 3 asker için taziye mesajı yayınladı. Paylaşımda bir kez daha 'PKK' dememeleri tepki çekti.

GİRİŞ 09.01.2022 03:15 GÜNCELLEME 09.01.2022 09:54
Bu Habere 354 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 3’üncü Hudut Alay Komutanlığına bağlı Gültepe Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde menfeze yerleştirilen EYP’nin patlatılması sonucu üç asker şehit oldu, bir asker ise yaralandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, paylaştıkları taziye mesajlarında PKK terör örgütünü lanetleyemedi. Alçak saldırıdan PKK’yı sorumlu tutamayan Kılıçdaroğlu ile Akşener büyük tepki topladı.

BİR KEZ DAHA 'PKK YAPTI' DİYEMEDİLER

Paylaşımlarda terör örgütü PKK'nın adını vermeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hain saldırıyı 'patlama' olarak niteledi.

YORUMLAR 354
  • Ersoy T. 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum! Oy kaybedeceğiz korkusundan, yola dikilen bombanın patlatılması nedeniyle 3 askerimizin şehit eden PKK'lıları lanetlemeyi, adını bile kullanamayan korkak ve hayindir bunlar! Kendisine eşkimiş ""ülkücü"" diyen Akşener'ler yani çakma Türkçüler, devletin yanında olmak yerine, teröristlerin yanında duruyorlar! Katil Demirtaş'ın özgürlüğünü savunan çakma milliyetçi ip'siz ler bunlar!
    Cevapla
  • BOZOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdp den gram farkınız yok.fikir aynı zikir aynı,patronunuz aynı.Yazıklar olsun topunuza.
    Cevapla
  • Abdullah BIRİ 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar gelecegini geçmişi ile yapar "HZ. ALİ" iki lidermi ne dedeleri kim acıklayın bilsinler tabiki kan cekecek adamların soylarına
    Cevapla
  • MURAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya birakin bos laflari.Daha dun Kandildeki teroristin sevgilisi boy boy resimleriyle medyaya dustu milletvekili kadin.Kim ne yapti, ne yapabiliyor.Kimse bana terorler.mucadele var demesin bunlar temizlenmedikce.Olan Gariban asker e polis e oluyor.Herkes birlesmis gibi bu ulkeye kotuluk yapmak icin
    Cevapla
  • Kutlu Sultan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar vatan hainidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı