CHP'li Engin Özkoç'tan skandal tehdit! AK Parti'den sert cevap!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Başkan Erdoğan'a skandal tehditte bulundu. Özkoç'un sözlerine AK Parti'den yanıt geldi.

CHP'li Engin Özkoç'tan skandal tehdit! AK Parti'den sert cevap!
CHP'li Engin Özkoç'tan skandal tehdit! AK Parti'den sert cevap!
GİRİŞ 10.01.2022 00:04 GÜNCELLEME 10.01.2022 00:04
Bu Habere 322 Yorum Yapılmış

CHP Kocaeli İl Danışma Toplantısı’nda konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç,  Başkan Erdoğan hakkında skandal ifadeler kullandı.

Özkoç, 'Öyle Cumhurbaşkanlığı koltuğunu, AK Parti Genel Başkanlığı koltuğunun altına alıp hesap vermeden gideceğini sanıyorsa yanılıyor.'' diye Başkan Erdoğan'ı tehdit etti.



CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un skandal sözlerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan çok sert cevap geldi.

' SİZ DEĞİL, AĞABABALARINIZ GELSİN'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Turan, ''Kocaeli’de bir siyasiye yakışmayacak bir dil ve tehdit! Siz esip gürleyince yaprak bile kımıldamıyor! Engin Özkoç.Terör sevici ortağınız Mv’nin bugünkü fotoğraflarına bir tek kelime edemeyen acizler, milletin liderini tehdit ediyor Siz değil, ağababalarınız gelsin. Hodri meydan!'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 322
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yargılanacak bireri var tabi. PKK destekçisi CHP li İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu ve yoldaşları bunun hesabını verecek
    Cevapla
  • BOZOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye.Ne laf duydum ,ne adam gördüm.
    Cevapla
  • Ali Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Haddini bil özkoç önünüzü çok boş buldunuz agababaların da sizde bizi test etmeye kalkmayın bizden size teslim edilecek Cumhurbaşkanı yok çizginizi bilin haddinizi aşmayın 15 temmuzda biz uçaga mermilere kafa atmışlıgımız var açıp izleyin o yüzden hava ya girmeyin siz iktidar olamazsanız RABBİM size bu fırsati vermesin biz aç kalır dolarsız altınsız oluruz ama Erdogansiz olamayız size teslim edilecek ülkede cumhurbaşkanıda yok kafanıza iyi yazın
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne için yargılanacak heykel yapmadı diyemimuhtarlara özel kalem atamadığı içinmi kahvelerde açılmamış deste kağıt dağıtmadığı içinmi PKK lıları öldürdüğü içinmimfetö nün darbesine karşı çıktığı içinmi
    Cevapla
  • Maho 2 yıl önce Şikayet Et
    Engin özkoç, Önce sen, seçimde her evden HDP ye bir oy isteyip, gizli ittifak yaptığınız hdp li milletvekili Semra güzel ile PKK li sevgilisinin deşifre olan resmini açıkla. Teröriste terörist diyemediginizi, onların açık gizli destekleri ile minnet borcuna girdiğiniz İstanbul seçimlerininin diyetini ödediginizi, CHP li İBB İmamoglunun ïşe aldığı PKK lilari bir açıkla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...