HDP'li vekilin teröristle fotoğrafları çıkmıştı! CHP'den ilk açıklama geldi

HDP'li Milletvekili Semra Güzel'in, öldürülen teröristle fotoğrafları ortaya çıkmıştı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay fotoğraflarla ilgili, "Hiçbir siyasi partinin terör örgütü ile bağını asla ve asla doğru bulmayız" yorumunda bulundu.

GİRİŞ 10.01.2022 17:02 GÜNCELLEME 10.01.2022 17:08
Bu Habere 129 Yorum Yapılmış

HDP Milletvekili Semra Güzel'in 29 Nisan 2017 tarihinde TSK'nın, Adıyaman kırsalında düzenlediği operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile samimi pozlar verdiği ve ikilinin sevgili olduğu ortaya çıktı.

Öldürülen PKK'lı terörist HDP vekili Semra Güzel'in sevgilisi çıktıÖldürülen PKK'lı terörist HDP vekili Semra Güzel'in sevgilisi çıktı

CHP'DEN İLK YORUM

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in 2017'de operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile çekilen fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla ilgili, "Hiçbir siyasi partinin bir terör örgütü ile bağını asla ve asla doğru bulmayız" dedi.

Altay, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in 2017'de operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile çekilen fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla ilgili soru üzerine de "Siyasi partilerle terör örgütlerinin bağını hiçbir şekilde masum, meşru görmeyiz. Ne gerekçeyle olursa olsun kimsenin gerekçe sunmaması lazım. Hiçbir siyasi partinin bir terör örgütü ile bağını asla ve asla doğru bulmayız" diye konuştu.

MECLİS BAŞKANI ŞENTOP: DOSYA İNCELENİYOR

Meclis Başkanı Mustafa Şentop konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Örgüt üyeliğiyle ilgili adı geçen vekilin  dosyası var. 2019 yılı Mart ayında hazırlanmış bir dosya. Bu dosyanın içinde belge var mı diye inceliyorlar" dedi.

FEZLEKE HAZIRLANDI

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fezleke hazırlanarak Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 129
  • Kara Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya sizin içinizde de var. Başta sezgin tanrıkulu
    Cevapla
  • Atilla k. 2 yıl önce Şikayet Et
    Engin sen hala konusuyonmu bu resim çıkmasa velevki çıkmadı lan siz bu milleti aptalmisaniyomuz
    Cevapla
  • Emekli C* 2 yıl önce Şikayet Et
    ADI ne Olursa Olsun HDP olmuş CHP Olmuş İP Olmuş SP Olmuş PKK ile EL ELE YÜRÜYEN KİM VARSA TÜRK MİLLETİNİB DÜŞMANIDIR Gerisi BOŞ LAF...
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    İDAM.İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM, Hala duymuyor musunuz?
    Cevapla
  • yasar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde inandık. Onun icin IBB ye teröristleri sokuyorsunuz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?