Tarihe geçen hamle sonrası AK Parti oylarında büyük artış! Fark açılıyor!

20 Aralık'ta açıklanan yeni ekonomi modeli sonrası ekonomide yaşanan gelişmeler AK Parti'nin oylarına yansıdı. Anket sonuçları, MYK toplantısında Başkan Erdoğan'a sunuldu.

Tarihe geçen hamle sonrası AK Parti oylarında büyük artış! Fark açılıyor!
Tarihe geçen hamle sonrası AK Parti oylarında büyük artış! Fark açılıyor!
GİRİŞ 11.01.2022 00:35 GÜNCELLEME 11.01.2022 00:35
Bu Habere 231 Yorum Yapılmış

20 Aralık ve sonrasında yaşanan ekonomik gelişmelere ilişkin AK Parti tarafından yaptırılan anket Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği MYK toplantısında değerlendirildi.

Anket sonuçlarını değerlendiren AK Parti kaynakları, "20 Aralıktan sonra trendimiz yukarı doğru gidiyor, oy oranımız lehimize artıyor" dedi.



TOPLANTIDA SUNUM YAPILDI

AR-GE ve Eğitim Başkanlığının sunumunda 20 Aralıkta açıklanan yeni ekonomi modelinin AK Parti’nin oy oranında pozitif yönlü artış sağladığı öğrenildi.

BAŞKAN ERDOĞAN'IN ADI ÖNE ÇIKTI

Ankette sorulan “bu sorunu kim çözer” sorusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin öne çıktığı belirtildi. MYK toplantısında teşkilatlara yönelik gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri de ele alındı.



'OY ORANI LEHİMİZE ARTIYOR

Ankette katılımcılara ekonomide yaşanan sorunların hangi parti tarafından çözülebileceği soruldu.

Anketten çıkan sonucu aktaran AK Parti Kaynakları, sorunların çözümü konusunda desteğin arttığını ifade ederek, "20 aralıktan sonra trendimiz yukarı doğru gidiyor, oy oranımız lehimize artıyor" dedi.



Toplantıda Dış İlişkiler Başkanlığı'nın yaptığı sunumda da Kazakistan'da yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi.

YORUMLAR 231
  • RAMO 2 yıl önce Şikayet Et
    Liderimiz REİSİMİZ 2023 de yine kazanacak büyük usta uzun adam dünya lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN
    Cevapla
  • Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlari okudum pek oyle anket sonuçlari gibi değil
    Cevapla
  • Ercan01 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen yorumları değilde ,başka mecrqlqrı takip ediyorsun sanırım.
    Cevapla
  • DADAŞIM. 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH.CC. İZNİYLE 2023 DE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ. Bu cennet vatanın dört bir yanı şehit kanlarıyla sulanmış din islam düşmanlarına vatan hainlere verecek bir avuç toprağımız yok. Şekere,yağa,una, dolara avroya satılmadık satılmayaçağız.Liderimiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN, DIR
    Cevapla
  • DADAŞIM. 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkez tutturmuş her şeyi millet ittifakı çözer diye eğer ittifak gelsin 1980 yılları bile arayaçak maaş yok hastane hizmeti yok terör desen diz boyuydu kardeş kardeşi vuruyordu istiyorlarki Türkiyede bir suriye bir ırak afganistan olsun tabiki ittifak kazanınca abd,ab,fetö, pkk çökecek o zaman her şey çok güzel olacak şimdiki istanbulda olduğu gibi.
    Cevapla
  • Cumhur Barutcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Gülesim geliyor komedi filmi
    Cevapla
  • Turkuaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslında Türkiye ye yapılan bütün bu iğrenç yaptırım ve muhalefetin uydu sistemli oluşu bize çok yaradı parasal konuda yakında bol para ile başka bir boyuta taşınır yani onların çöküyor demesi türleri dahada kamcilama girişimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü