Ağbaba: 2015'te asgari ücrete yüzde 70 zam yapıldıysa bunun sebebi CHP'dir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, geçmiş yıllarda partisinin taşerona kadro, emekliye ikramiye ve muhtar maaşlarının düzeltilmesini sağladığını öne sürdü, "2015'te asgari ücrete yüzde 70 zam yapıldıysa, bunun sebebi CHP'dir" dedi.

Ağbaba: 2015'te asgari ücrete yüzde 70 zam yapıldıysa bunun sebebi CHP'dir
Ağbaba: 2015'te asgari ücrete yüzde 70 zam yapıldıysa bunun sebebi CHP'dir
GİRİŞ 14.01.2022 16:35 GÜNCELLEME 14.01.2022 16:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile birlikte basın açıklaması yaptı.

CHP Genel Bakan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, partililer ve EYT'liler Ankara Ulus Meydanı'nda bir araya geldi. CHP'li Ağbaba, muhalefetteyken halkın sorunlarını çözen tek siyasi parti olduklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Umarım yapılacak ilk seçimde iktidara geldiğimizde, EYT'lilerin sorununu derhal çözeceğimizi buradan söylemek istiyorum. Nasıl ki geçmiş yıllarda 'taşerona kadro' dedik; kadro verildiyse, nasıl ki 'emekliye iki maaş ikramiye' dedik; yetmese de ikramiye verildiyse, muhtarların maaşlarını düzelttiysek, 2015'te asgari ücrete yüzde 70 zam yapıldıysa, bunun sebebi iktidar değil, bunun sebebi CHP'dir. Sevgili EYT'liler maç başlarken kural değişti. EYT'liler lütuf istemiyor, EYT'liler hakkını istiyor. EYT'liler iktidardan bir lütuf ya da bahşiş istemiyor, işe girerken hak etmiş oldukları haklarını istiyorlar."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkanınız KIL ıçtaroğlu da iyi atıyor,gerçi topunuzda iyi atıyorsuz; kalede CHP li uyanık !!! seçmen var tabiki golleri atarsınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”