PKK ödüllü Amerikalı Albay Caggins'ten küstah paylaşım

Terör örgütü PKK elebaşlarıyla ağlayarak vedalaşan DEAŞ'la Mücadele Koalisyon'unun eski Sözcüsü Amerikalı Albay Myles Caggins, sosyal medya hesabından bir harita ile birlikte Türkiye'yi hedef alan bir paylaşımda bulundu.

PKK ödüllü Amerikalı Albay Caggins'ten küstah paylaşım
PKK ödüllü Amerikalı Albay Caggins'ten küstah paylaşım
GİRİŞ 14.01.2022 19:11 GÜNCELLEME 14.01.2022 20:29
Bu Habere 151 Yorum Yapılmış

Terör örgütü DEAŞ'la Mücadele Uluslararası Koalisyon'un eski sözcüsü Albay Myles B. Caggins, görevini bırakmasının ardından tepkilere neden olan bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

SÖZDE KÜRDİSTAN HARİTASI

Sözde Kürdistan üzerine yapılan bir panele katıldığını duyurdu ve Türkiye'nin bir kısmını da içine alan harita paylaştı.

Attığı tweette "Büyük Kürdistan'ın dört bölgesinin karşı karşıya olduğu fırsatlar ve zorluklar üzerine bir uzman paneline ev sahipliği yapıldı" ifadelerini kullandı.

DESTEK VEREMEYECEĞİ İÇİN AĞLADI

PKK ve Suriye'deki uzantısı YPG'ye destek veren ABD'nin görev süresi sona eren komutanı, vedasında terör örgütüne destek veremeyeceği için ağlamıştı.

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN ÖDÜL ALDI

PKK'lılarla birlikte gerçekleştirdiği toplantıda, ayrılacağı için 'üzgün' olduğunu ifade etmişti. Caggins'e, PKK tarafından ödül de verilmişti.

YORUMLAR 151
  • Süper adam 2 yıl önce Şikayet Et
    amerikada askere gitmenin malesef cok kötü sosyal durumda olan insanlarin tek cikis yolu. Yani hic sosyal güvencesi olmayan ve okul ve egitim seviyesi sifir olan lar in tek yolu yasayabilmek icin asker gitmeleri genelde bu cahil egitinsiz insanlari genelde hep irak,suriye ve afganistan gibi ülkelere gönderirler .Bu zavalli siyhi amerikan askeride gercekten olan biten den zaten haberi yok,zavalli
    Cevapla
  • osmanlı kurtları 2 yıl önce Şikayet Et
    yakında abd parçalanır çok yakında!
    Cevapla
  • Tırı Vırı 2 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne güzel harita yapmışsınız ya Ermenistada hiç kürt yok, kürtler sadece Türkiye İran Irak ve birazda Azerbaycan da yaşamışlar , her halde Ermenistanı beğenmemişler . Çocuklar inanmaz buna.Bunlar ne yeyip içiyorsalar artık.
    Cevapla
  • First 2 yıl önce Şikayet Et
    Kağıt üzerinde ancak resim gösterirsiniz. Ama bizim göstereceklerimiz ne resim nede metaverse. Bu güne kadar Türkiyenin mücadelesi ve yaptıkları ilerde yapacaklarının teminatıdır. Bölücü ve küreselci,emperyalist her neyse hepsinin en acı karşılığı olacaktır bu teminat.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırak pkk yı senin ağa babalarinin maça sı yetmez senin gibi sığır lar böyle kumda oynar bi tane Türk subayı aykırı bi harita paylaşırmi Hayır anladın mı aradaki farkı sığır bu işler saha da olur zaten ondan sonra tüm dünya paylaşır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez