AK Partili Sarıbaş, CHP’li Çerçioğlu’nun iki yüzlülüğünü ortaya serdi

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın kent ziyaretinden önce reklam panolarının kullandırılmamasıyla ilgili Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na tepki gösterdi.

AK Partili Sarıbaş, CHP’li Çerçioğlu’nun iki yüzlülüğünü ortaya serdi
AK Partili Sarıbaş, CHP’li Çerçioğlu’nun iki yüzlülüğünü ortaya serdi
GİRİŞ 19.01.2022 15:54 GÜNCELLEME 19.01.2022 15:57
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gökbel Barajı, 4 bin 398 kişilik öğrenci yurdu, ADÜ Hastane Ek Hizmet Binası ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılmak üzere Aydın kentine gelişinden önce, AK Partili yetkililer reklam çalışması yapmak istedi. 

Ancak AK Partili yetkililerin bu talebi, CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından “siyasi içeriklere yer verilmeyeceği” gerekçe gösterilerek reddedildi. 

ÇERÇİOĞLU'NA İKİ YÜZLÜLÜK TEPKİSİ

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Sarıbaş da, sosyal medya hesabından, iki yüzlülüğünü ortaya koyduğu Çerçioğlu’na tepki gösterdi. 

Belediyelerin sorumluluğunda olan reklam panolarının kullanımının ihale yoluyla firmalarca yürütüldüğünü anımsatan Sarıbaş, “Aydın Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki billboardlar için bir firmayla anlaşmış, anlaşmayı gerekçe göstererek billboardlarda siyasi içeriklere yer verilmeyeceğini söylemiştir.” değerlendirmesinde bulundu. 

CHP'YE AİT İÇERİKLERİ YAYINLADI

Sarıbaş, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı: 

“Ancak görsellerde de görüldüğü gibi, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti sonrasında, Aydınlı hemşehrilerimizin hizmetine sunulan yatırımlara dair çalışmaların billboardlara konulması bu gerekçe ile engellendiği halde, CHP'ye ait içerikler düzenli olarak yayınlanmaktadır. Demokrasi şehrimiz Aydın'da, Aydınlıların hizmetine sunduğumuz projelerin gösterilmesine tahammül edilememiş, defalarca başvurmamıza rağmen billboard kullanımımıza izin verilmemiştir. Siyasi etik ile bağdaşmayan ve hiçbir hukuki yönü bulunmayan bu tutum hakkında Belediye Başkanı Sn. Özlem Çerçioğlu’ndan açıklama bekliyoruz.” 

YORUMLAR 20
  • Atillah 2 yıl önce Şikayet Et
    Topuklu efe dediler bir gaz ile geldi bir gün gider ama Aydın'a zararı Aydın büyük köy oldu yıkılan otogarlar trafik berbat ne alt geçit ne üst geçit kaç senedir belediye başkanı yolları anca yaptı seçim zamanı geldi diye, pandemi olmasa şarkılarla türkülerle konserlerle insanları oyalamak la geçiyor
    Cevapla
  • bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    yaptırır mı hainler vatandaş yapılan hizmetleri görüpte uyanmasın
    Cevapla
  • ASILBEY@06ÇUBUK 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP aydında ''Boşanıp başvuran her kadına ev kurma desteği vereceğiz'' diye Boşanmayı özendiriyor galiba. CHP teşkilatlarına ve Parti yetkililerinin yanına korkmadan nasıl giderki kadınlar. CHP teşkilatlarında sadece basına yansıyan onlarca taciz tecavüz olayı yaşanmışken.
    Cevapla
  • halk 2 yıl önce Şikayet Et
    bunların amacı turk aile yapısını yıkmak ,yuva yıkanları ev vermekle ödullendıreceklerını soyluyorlar ama eminimki buda aldatmacadır boşandıktan sonra evde vermezler
    Cevapla
  • Sefik 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp demek yalan demek zulüm demek. İktidar ellerinde olsun bu zihniyet halkı bir kaşık suda boğar. RABBİM tez zamanda bunları zelil eylesin InsaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!