CHP'den Semra Güzel açıklaması: Bu dosyaya özel "evet" diyeceğiz

PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel hakkında açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özel, "Bu dosyaya özel dokunulmazlığın kaldırılması için 'evet' oyu vereceklerini" açıkladı.

CHP'den Semra Güzel açıklaması: Bu dosyaya özel "evet" diyeceğiz
CHP'den Semra Güzel açıklaması: Bu dosyaya özel "evet" diyeceğiz
GİRİŞ 19.01.2022 17:18 GÜNCELLEME 19.01.2022 17:46
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Meclis'te basın toplantısı düzenledi. 

Özel, TBMM Anayasa ve Adalet Komisyonları Üyelerinden Kurulu Karma Komisyonunun, yarın HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında terör örgütü üyeliğiyle ilgili hazırlanan iki fezlekeyi görüşeceği hatırlatılarak "Bu konuda tavrınız ne olacak?" sorusunu da yanıtladı.

Semra Güzel'e ait belgeler HDP'nin kapatma davasına eklendiSemra Güzel'e ait belgeler HDP'nin kapatma davasına eklendi

"BU DOSYAYA ÖZEL 'EVET' OYU KULLANACAĞIZ"

Özgür Özel, "Semra Güzel, büyük bir yanlış yapmış, Cumhurbaşkanı'nın, valilere, kaymakamlara, alay komutanlarına 'teröristlere dokunmayın' dediği bir zamanda gitmiş, bir teröriste dokunmuş. Bu, affedilir bir şey değil. Semra Güzel'in, örgüt kıyafetleriyle ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde elindeki silahla çektirdiği fotoğrafın, doğru, milletvekilliğiyle bağdaşır fotoğraflar olmadığını düşünüyoruz. Bu konuda açılacak olan soruşturmanın, yürüyebilmesi açısından bu dosyaya özel olarak dokunulmazlığının kaldırılması noktasında 'evet' oyu kullanacağız. Daha sonra da yargılamayı takip edeceğiz." karşılığını verdi.

CHP'de dosyalar açıldı: İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında savaş başladı!CHP'de dosyalar açıldı: İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında savaş başladı!

KAYNAK: AA
YORUMLAR 66
  • Vatanım 2 yıl önce Şikayet Et
    Mecbur olduğunuz için içiniz yana yana evet diyeceksiniz nokta. Daha içinizi çok yakacağız ne dosyalar gelecek.
    Cevapla
  • cenkss42 2 yıl önce Şikayet Et
    ŞŞŞŞŞŞ hdpkklılar, chpkklılar sizi uyutuyorlar haberiniz olsun, yiyin birbirinizi.
    Cevapla
  • tunali 2 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah bu mebusun basına saksi mi? düştü acaba. Baksana kardeş partilerinin vekilinin yasama dokunulmazligina evet diyecekmiş. (Mızrak çuvala sigmadi hemi)
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Temel hacca gitmiş - sıra gelmiş şeytan taşlamaya şeytan taşı yiyunce ula sen de mi Temel diye bağırmış - temel sus la şakacıkta atayurum demuş - CHP de kandilde izin aldı - biz evet te desek hayır da desek atacaklar sizin teröristi izin verin foyamız ortaya çıkmasın evet diyelim dediler - kandil de şakacıktan evet e izin verdi. Gönülleri teröristten yana ama naapsınlar milletin gözü üzerlerinde
    Cevapla
  • Bybrs 2 yıl önce Şikayet Et
    Hacıyatmaz yine kelime cambazlığı yapmış pehhhh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir