Son Dakika: Mehmet Ali Çelebi, Memleket Partisi'ndeki görevlerinden istifa etti

Son dakika... Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi, partisindeki görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 24.01.2022 09:52 GÜNCELLEME 24.01.2022 12:06
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, partisindeki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Twitter üzerinden bir açıklama yapan Çelebi, “Ailemdeki sağlık sorunları nedeniyle parti görevlerimden istifa ediyorum. Memleket Partisi’nin üyesi bir nefer olarak yoluma devam edeceğim. Partiye/yöneticilerimize zarar verecek açıklamalar yapmayalım lütfen. Mücadeleye devam” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 16
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    incenin tarafını gördü.
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    muharrem kemalden iyidir ama arkasında dayısı olmadığı için bir şey yapamaz.kemalin chp nin başında olması akp için bir şanstır.bu ekonomik krizde bile oyunu arttıramayacak yeteneğe sahip.bence kemal akp nin adamı diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Jeo.Müh. Behzat G. 2 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnce ' nin dünürü ve eski Silivri Bld. Bşk. Syn. Özcan bey; kurdukları istasyonlar ile depremleri 2 ay önceden bileceğiz derdi, mg:5.8'lik 2019 y Silivri depremini bilemediler. Hep algı ile başardık yalanları, belkide bilen mühendisi takiple ve tehditle bulduğu beklenen büyük İstanbul depremini öğrenip prim yapacaklardı. Syn. M. İnce beyin bilgisine. Önce kendimize dürüst olup kendimizi kandırmayalım. Bu istifa edeni tv den hatırlar gibiyim.
    Cevapla
  • Bayram Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    yaprak gibi dökülüp diğerleri ile aynı yerde toplanırlar yine
    Cevapla
  • Toprak 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye her istifa eden böyle demiyor..mesela ip den istifa edenleri oku chp den,akp den istifa edenlere ba ateş saçıyorlar gider ayak...ben o partili dedilim aslada oy vermem ama insan gibi davrananada hakkını ver...bana göre adam gibi adammış...fıtratı düzgün adammış..sorunda varsa ,yaşandıysa en azından gidişi sorunsuz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş