Balıkçı restoranına giden İmamoğlu'ndan açıklama! CHP'lilerin yalanı ellerinde patladı

İstanbul dün kar kabusu yaşadı. Yollar saatlerce kapalı kaldı, vatandaşlar mahsur kaldı. İBB Başkanı İmamoğlu'nun ise balıkçı lokantasında çekilen fotoğrafı gündeme oturdu. İddianın gerçek olduğu ortaya çıktı, İmamoğlu açıklama yaptı.

GİRİŞ 25.01.2022 19:01 GÜNCELLEME 25.01.2022 21:48
Bu Habere 579 Yorum Yapılmış

İstanbul, dün akşam aniden bastıran karla adeta kabusu yaşadı. Ana arterler durdu. Çevreyolunda mahsur kalan vatandaşlar saatlerce bekledi. Bazıları da uzun süren yürüyüşün ardından evlerine varabildi. 

İstanbul kar kaosunu yaşarken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "çalışmaların güzel gittiğini" açıkladı. Bu paylaşıma tepkiler gelirken, çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

Gazeteci Cengiz Alçayır, İmamoğlu'nun balık lokantasından fotoğrafını paylaştı. Alçayır, "İstanbul'da hayat felçken, insanlar eve gidemiyorken sizce CHP'li belediyeci nerede? Sıcacık bir ortamda. Şu anda Sarıyer Rumeli Kavak'taki Kahraman Balıkçı'da rakı-balık sefasında" ifadelerini kullandı.

İddia kısa sürede gündem oldu. İstanbullular habere isyan etti. İBB'den herhangi bir açıklama yapılmazken, fotoğrafı haberleştiren; aralarında Haber7'nin de olduğu haber siteleri hedef gösterildi. 

İmamoğlu'ndan akılalmaz öneri! Herkes kendi kaldırımını temizlemeliİmamoğlu'ndan akılalmaz öneri! Herkes kendi kaldırımını temizlemeli

FOTOĞRAF ESKİYMİŞ, RESTORAN ERKEN KAPATMIŞ(!)

CHP'li Barış Yarkadaş, "Hiç utanma kalmadı" diye tepki gösterdi, fotoğrafın yazın çekildiğini öne sürdü.

Yarkadaş, İmamoğlu balık restoranına gittiğini açıkladıktan sonra paylaşımını sildi.

https://video.haber7.com/video-galeri/203318-imamoglunun-balik-restoranina-gittigi-anlar-kar-kureme-aracini-servis-yapmis

GÜRSEL TEKİN HABERLEŞTİREN SİTELERE "YALANCI" DEDİ, GERÇEK ORTAYA ÇIKINCA TWEETİNİ SİLDİ

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de İmamoğlu'nun canlı yayın yaptığı saatleri paylaşarak haberin yalan olduğunu iddia etti. 

Tekin de tıpkı Yarkadaş gibi, İmamoğlu'nun açıklamasından sonra paylaşımını sildi.

MASA BAŞI İMAMOĞLU SAVUNMASI!

Aykırı Gazetesi ise, Haber7'nin de aralarında olduğu haber sitelerini hedef göstererek sözde gerçeği açıkladı. Haberde, restoran yetkililerinin iddiaları yalanladığı belirtildi. İşletme sorumlusunun, "Çıkan haberler yalan. İBB Başkanı dün buraya gelmedi. Fotoğraf geçmiş bir zamana ait. Biz, zaten dün kar yağışından dolayı restoranı erken kapattık" ifadelerine yer verildi. 

Aykırı Gazetesi de ağız değiştirdi. Haberi silemeyen gazete, restoran işletmecisinin iki farklı açıklama yaptığını öne sürdü.

Aykırı'nın haberinde, İmamoğlu'nun balık lokantasına gitmesini haberleştiren siteler hedef alındı.

Muhalif gazeteler İstanbul'daki çileye sessiz kaldıMuhalif gazeteler İstanbul'daki çileye sessiz kaldı

RESTORAN İŞLETMECİSİ DOĞRULADI: BİR SAAT KALDILAR

Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Gündeme Dair Her Şey'e konuşan restoran işletmecisi, İmamoğlu'nun dün akşam restorana geldiğini doğruladı. Görüşmenin ses kaydı Twitter'dan yayınlandı. Ses kaydında, işletmecinin, "Rezervasyonları bir ay önceden yapıldı. Dün akşam 6 gibi geldiler. Bir saat kaldılar, gittiler" dediği duyuluyor.

MURAT ONGUN'IN ARGÜMANI AYNI: TROLLER

İBB Sözcüsü Murat Ongun ise, haberi yalanlayıp, haberleştirenleri "trol" olmakla suçladı. 

MURAT ONGUN'UN CENEVRE'DEN YAZDIĞI İDDİA EDİLDİ

Ancak, "sıcak evinde oturup trollük yapanları" eleştiren Ongun'da İstanbul'da değil Cenevre'de olduğu iddia edildi.

MURAT ONGUN: CENEVRE'DEN TAKİP ETMEK ZOR DEĞİL

İstanbul'da karla mücadeleye ilişkin tweetleri, eşiyle birlikte tatilde olduğu Cenevre'den paylaşan Murat Ongun, Gazeteci Cüneyt Özdemir'e konuştu. Cenevre'de olduğunu kabul eden Ongun, "Yurtdışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil" dedi. 

MURAT AĞIREL'DEN İLGİNÇ SAVUNMA: HABER DOĞRU AMA ÖNEMLİ OLAN...

Haberin gerçek olduğunun ortaya çıkmasının ardından Gazeteci Murat Ağırel, Twitter'da ilginç bir açıklama yaptı. Haberin doğru olduğunu kabul eden Ağırel, "İBB tüm birimleri ile Kar nedeniyle meydana gelen aksaklıkları gayet başarılı yönetmiştir. Önemli olan durum budur" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU: BİR SAATLİK YEMEK MOLAM BİLE KONUŞULUYOR

İBB Başkanı İmamoğlu, iddianın doğrulanmasının ardından açıklama yapmak zorunda kaldı. 19 saatlik mesaide bir saatlik yemek molasının bile konuşulduğunu söyleyen İmamoğlu, şu açıklamaları yaptı: 

Kar yağışı sadece İstanbul’u değil, tüm ülkeyi olumsuz etkiledi. Ankara-İstanbul karayolu kapandı. Yeni havalimanında ve bağlantı yollarında sıkıntılar hala sürüyor. Ama “vurun abalıya” misali malum medyada varsa yoksa İBB’den bahsediliyor.

3 yıldır süren İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu.

Bu zamana kadar, devletimiz, ilçe belediyelerimizle koordineli çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Binlerce çalışanımızın emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı iyi bilmektedir.

 

BEKAROĞLU'NUN İMAMOĞLU PİŞMANLIĞI: GERÇEKTEN UTANDIM

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Fatma Betül Sayan Kaya'nın konuyla ilgili paylaşımını alıntılayarak, "Türkiye'nin eski bakanı bu büyük yalanı söylerken biraz utanmaz mı?" ifadelerini kullanmıştı.

YEMEKTE SIKINTI YOKMUŞ(!)

Bekaroğlu, gerçek ortaya çıktıktan sonra özür diledi. "Gerçekten utandım" diyen CHP'li vekil, İmamoğlu'nun bir saatlik yemeğinde sorun olmadığını da söyledi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 579
  • İslam Sancağı 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 Seçimleri çok önemli Müslüman kardeşlerim, Haçlı-Siyonist ittifakı askeri saldırı dışındaki tüm kozlarını oynadı. Maalesef sosyal medya zillet ittifakının elinde, çünkü sosyal medyanın sahibi küreselciler zillet ittifakına destek oluyor, devlet ve İslam düşmanlığı yapan videoları, kanalları, içerikleri trendlere ve önerilen videolara koyuyorlar, herkes yerli ve milli sosyal medya hesaplarına abone olup önemli videoları beğensin arkadaşlar, Kıyam, Sabır Meşhur, AHSEN TV gibi kanallara destek olalım, tek yapmamız gereken 2-3 tıklama, ortamı Bizans artıklarına bırakmayalım.
    Cevapla
  • Cabir kurt Erzurum 2 yıl önce Şikayet Et
    Balık güzel miydi bari onu söyle.
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Bekarloğlu önce Tweet attın eski bakana yalancı dedin. Sonra Yunanoğlu doğruları söyleyince hemen sildin tweetini. Derhal özür dile Fatma Betül Sayan Kaya hanımefendi den. Yalan sizin kanımıza işlenmiş.
    Cevapla
  • Rıza dede 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazıktırki sevgili İstanbul da yaşayan halkımız bu zalimlere inandı oy verdi inşallah halkımız için hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin amin.
    Cevapla
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbullular daha beter olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı