AK Parti'den Fazıl Say'a tepki: Bunlar doğru şeyler değil!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fazıl Say'ın İBB Başkanı İmamoğlu'nun Sarıyer'deki balıkçıda yediği yemekle ilgili yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "Devlet Bahçeli ile ilgili ifade çirkin bir ifade" dedi.

GİRİŞ 26.01.2022 16:12 GÜNCELLEME 26.01.2022 16:30
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İBB'nin İstanbul'daki kar çalışmalarındaki başarısızlığını savunan piyanist Fazıl Say'a tepki gösterdi. 

Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Bir sanatçının böyle bir kriz zamanında vatandaşımız sıkıntıyı çekerken böyle bir üslupla konuşmasını doğru bulmam. Kendi sanatçı arkadaşları sosyal medyadan yayın yaptılar. Sıkıntı varken de ironi yapmaya çalışsa bile yetenekli ve nitelikli bir ironi olmamış. Dalga geçmek doğru bir şey değil. Böyle dediğinizde hemen bize 'siz bu sanatçıyı hedef aldınız' deniyor ama vatandaşlar hedef alınıyor. Devlet Bahçeli ile ilgili ifade çirkin bir ifade. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerine niçin böyle niteliksiz ironi ile yaklaşır?

Bu kadar vatandaşımızın sıkıntı çektiği ortamda bu şekildeki yaklaşım doğru olmamıştır. Şahıslara yönelik çirkin yaklaşımlar söz konusu oluyor. İnsani duyarlılıkla da bağdaşmayan bir yaklaşım oluyor. Salvador Dali meselesini de başka bir bağlamda ele alırız.

Fazıl Say paylaşımında ne demişti:

Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun dün gece bir restoranda görüldüğü yanlış haberdir. İşin gerçeği şudur; bu 4 kişi dün bütün gece diskoda çılgınlar gibi dansetmiş, ve içmiş eğlenmiştir. Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçelidir! Salvador Dali’nin de selamları var!

 

YORUMLAR 106
  • Mjsafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis kimi adam yerine koyduysa ilk fırsatta gerçek yüzlerini çıkarıyorlar
    Cevapla
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi tinerciye havale edemiyorsunuz size yazıklar olsun
    Cevapla
  • fatih akman 2 yıl önce Şikayet Et
    bize yasaktır iftira, hainlik, alçaklık, adam öldürmek ama onlara serbest. biz onlara benzemediğimiz için işimiz zor görüyoruz lakin unutmayalım, ALLAH BİZİMLEDİR. Küfür tek millettir.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar toplumda infial uyandırmak istiyorlar bilinki biz bu ülkenin sahibiyiz bu ülkeyi size bırakmayacağız Allah'ın yardımı ile
    Cevapla
  • Eyyub 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama hala sanatçı diyenler varsa ülkemin insanı titreyip bir daha düşünmeli
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın günahını almayın belki mesaj atarken ayık değildi
    Cevapla
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep merak ederim bu sarhoştum ne yaptığımı bilmiyordum diyenler neden kendi soyuna sopuna kufretmezde baskalarina eder. Hakim ve savcilar degerlendirmede yetersizler . Kendi iradesi ile alkol alan kisi bunun sonucuna katlanmak zorundadır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı