Bahçeli'den Regaip Kandili mesajı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Bugün idrak ettiğimiz Regaib Gecesi’nin birlik ve beraberliğimizi, dayanışma ve kardeşliğimizi, diriliş ve yükselişimizi, hoşgörü ve merhamet duygularımızı perçinlemesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.

Bahçeli'den Regaip Kandili mesajı
Bahçeli'den Regaip Kandili mesajı
GİRİŞ 03.02.2022 16:44 GÜNCELLEME 03.02.2022 16:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından, Türk-İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutladı.

Bahçeli'nin Regaip Kandili mesajı şu şekilde:

"Dün başlayan Recep Ayı’yla birlikte af dönemi, arınma mevsimi, rahmet iklimi, bereket ve mağfiret eşiği olan Üç Aylar da manevi hayatımıza girmiştir. Aynı zamanda Ramazan’ın müjdesi olan kutlu gün ve gecelerin fazilet ve feyziyle müşerref olacağımız bir zamana ulaşılmıştır.

Bugün idrak ettiğimiz Regaib Gecesi’nin birlik ve beraberliğimizi, dayanışma ve kardeşliğimizi, diriliş ve yükselişimizi, hoşgörü ve merhamet duygularımızı perçinlemesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Duaların kabulünü, musibet ve kötülüklerden kurtuluşu diliyorum.

Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan aziz vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın ve din kardeşlerimizin, bu cümleden olmak üzere Türk-İslam aleminin Mübarek Regaib Gecesi’ni gönülden kutluyor; başarı, sağlık, selamet, afiyet ve daimi huzur temennilerimi hassaten paylaşıyorum. Allah gördüğümüzden geri koymasın, himayesini, rahmetini ve yardımını üzerimizden esirgemesin. Hayırlı Kandiller." 

Ramazan ne zaman başlayacak? İlk sahura ne zaman kalkılacak? 2022 Ramazan ayının başlama tarihi...Ramazan ne zaman başlayacak? İlk sahura ne zaman kalkılacak? 2022 Ramazan ayının başlama tarihi...

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2022! Dualı ve Hadisli en anlamlı resimli kandil mesajları!REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2022! Dualı ve Hadisli en anlamlı resimli kandil mesajları!

Ali Erbaş'tan 'Regaib gecesi' mesajıAli Erbaş'tan 'Regaib gecesi' mesajı

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hayırlı kandiller olsun inşallah! Allah devlet büyüklerimize sağlıklı Huzurlu ömürler nasip etsin!
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    adamsın sayın bahceli.Türk ve Müslüman aleminin kandili mübarek olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü