Bakan Koca ve Bakan Bozdağ sağlıkta şiddet için bir araya geldi: Yeni adımlar yolda!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sağlıkta şiddet için bir araya geldi. Bakan Bozdağ, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetle ilgili yeni adımlar atılacağını bildirdi.

Bakan Koca ve Bakan Bozdağ sağlıkta şiddet için bir araya geldi: Yeni adımlar yolda!
Bakan Koca ve Bakan Bozdağ sağlıkta şiddet için bir araya geldi: Yeni adımlar yolda!
GİRİŞ 10.02.2022 12:50 GÜNCELLEME 10.02.2022 13:05
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Koca ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adalet Bakanlığı'nda sağlıkta şiddet için bir araya geldi. Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu:

"Adalet Bakanımız Sn. Bekir Bozdağ’a gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederim. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız sağlıkta şiddetin engellenmesi ve malpraktis davaları konusunda somut tutumları için şükranlarımı sunuyorum. Adaletin gerektirdiği sonuçlara birlikte ulaşacağız."

"YENİ ADIMLAR ATACAĞIZ"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Adalet Bakanlığı'nda yaptığı görüşmeye ilişkin sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Koca ile verimli bir istişare yaptıklarını ifade eden Bozdağ, "Tazminat talepleri karşısında hekimler de hakimler gibi korunacak. Sağlık çalışanlarına karşı şiddet konusunda yeni adımlar atacağız. Detayları yakında kamuoyuna açıklayacağız." bilgisini paylaştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 90
  • Ayda 2 yıl önce Şikayet Et
    hastaneye geldiği için gerim gerim gerilip bütün hıncını hastane çalışanından alanlar var,öz yakınının altını üstünü almaya kusmuğunu temizlemeye yanaşmayan ,doğurduğu çocuğa bakmak istemeyen var hiç bir kuruma hastaneye gittiğin kadar gergin gitmezsin..Ya hastasındır ,ağrın vardır,ya yakının hastadır endişen vardır ,zamanın yoktur ,paran yoktur,iznin yoktur,cenazen vardır vs senin gibi bir sürü insan gelip sakinleştirilsin ,ilgilenilsin işi hemen bitsin istiyor.kendinizi sorgulayın...Okula öyle mi gidiyorsun,tapuya öyle mi gidiyorsun,sigortaya,postaneye , kahvehaneye öyle mi gidiyorsun...neymiş niye sağlıkçıya şiddet oluyormuş insan olarak gelmiyorsun...
    Cevapla
  • ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    bqzı yalancı iftiracı sağlık çalışanlarına bu kadar hak verilmez.... konuyu iyi araştırın şiddet uygulayan kişilerle konuşun nedenini araştırın...bazı değersiz yalan ve iftira atan sağlık sağlık çalışanları var...
    Cevapla
  • Fehmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Eşime hakaret eden doktoru 3 defa cimere şikayet etmeme rağmen bir idari soruşturma bile neden açılmadı anlamıyorum
    Cevapla
  • Selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan. SAĞLIKÇILARIN UYGULADIĞI şiddeti de engelleyin. İntihar girişiminde bulunmuş birisi bırakın dr olarak bile çalışmaması gerekirken torpille başhekim oluyor. Hekimlerin sağlık kayıtlarına baksanız biraz da olmaz mı. Ha pardon gizli bilgi mi.. Ama bizimki de hayat.Bizleri hepsi değil ama bazı dr psikopatlardan kurtarmanız gerekmez mi??
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok doktor düşmanı varmış memlekette.Doktor olmazsa ayvayı yersiniz. Günde 20 hastayı kaliteli bir şekilde muayene etmek varken 100 hastayı insanüstü güçle muayene(!) eden doktor o yorgunlukla nasıl güleryüzlü olsun? 100 kişinin derdini dinleyip de 100 kişiyi de memnun edebilecek insanüstü varlık var mı bu dünyada? Biraz empati yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!