Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nda fatura tepkisi: CHP'nin iflasıdır

Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturaları ile ilgili açıklamasına tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin, muhalefeti husumet siyasetine çevirdiğini belirterek "Kılıçdaroğlu'nun açıklaması CHP'nin siyasi iflas ilanıdır." dedi.

Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nda fatura tepkisi: CHP'nin iflasıdır
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nda fatura tepkisi: CHP'nin iflasıdır
GİRİŞ 10.02.2022 18:36 GÜNCELLEME 10.02.2022 19:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, A Haber canlı yayınında önemli açıklamalarda bulunuyor.

KILIÇDAROĞLU'NA FATURA TEPKİSİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturaları ile ilgili açıklamasına tepki gösteren Ömer Çelik, "CHP, muhalefeti husumet siyasetine çeviriyor. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması CHP'nin siyasi iflas ilanıdır." ifadelerini kullandı.

"CHP, DEMOKRASİYİ KENDİNE ALAN AÇMAK İÇİN KALDIRAÇ OLARAK KULLANIYOR"

Ömer Çelik'in konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Sadece bu somut olayla ilgili değerlendirelecek bir açıklama değil. CHP, demokrasi kavramı ile muhalefet kavramını yan yana getiremiyor. Demokrasilerde muhalefet son derece kıymetli bir tavırdır. Nihayetinde belli çerçeveler içinde bunun yapılmasına demokratik muhalefet diyoruz. Muhalefet yapacağı zaman bir husumet siyasetine çeviriyor CHP yönetimi... Demokrasiden çok haz etmediğini görüyoruz. Dmeokrasiyi kendine bir alan açmak için kaldıraç olarak kullanıyor.

Bunların yaptıkları, toplumun gözünde ne kadar zavallı bir seviyeye düştüklerini gözler önüne seriyor. Bu demokratik ve siyasi bir muhalefet değildir."

YORUMLAR 6
  • numan 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu maaş zammını da istemiyorum deseydi bu çıkışında bir mana olurdu. yeri gelince her şeyi dolar üzerinden hesap ederler. işlerine gelmeyince tl havarisi kesilirler.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya kılıçtaroğlu sen ne zaman doğru konuşma yapacaksın anlaşılan sen kavos dili konuşuyorsun Fargındamısın Bu millet seni sandığa gömecek. Konuştukça batıyorsun.
    Cevapla
  • Sayin 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp i elektrik çarpmis, sorunu çozmek icin millete çözümü anlatacak bilgileri yok. Adam resmen kökten hallediyor. Şalteri kapatın fatura ödemeyin. Daha dune kadar urfanın elektriğini biz ödeyeceğiz diyen genel başkan, Bu gün fatura ödemiyor..
    Cevapla
  • dursun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın küççük enişteyi ödemesin. İstanbullularda ödemesin izmirlilerde ödemesin ve ankaralılarda ödemesin ozaman ne olacak hep birlikte görelim
    Cevapla
  • Murat Kahraman 2 yıl önce Şikayet Et
    K.K. Chpnin de parasını bitirdi.. Mahkeme kararıyla ödediği tazminatlardan dolayı iflas etti, fatura ödeyecek hali kalmadı.. dükkanı kapatması lazım artık!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!