AK Parti'li Kabaktepe'den 6 parti açıklaması: Aday kavgası yapacaklar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Daha masada nasıl oturacaklarına karar veremeyen parti liderlerinin cumhurbaşkanı adayı çıkarma konusunda da kavgaya tutuşacaklarını düşünüyorum." dedi.

GİRİŞ 14.02.2022 14:19 GÜNCELLEME 14.02.2022 14:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, NTV'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kabaktepe'nin açıklamalarından satır başları:

6 PARTİNİN BİR ARAYA GELMESİ

Siyasi partilerin bir araya gelmesinde bir sorun yok. Bu yapılan toplantı Türkiye'nin bir meselesini konuşmaktan ziyade 2023 seçimlerinde Erdoğan'sız bir Türkiye üzerine bir toplantı seyrinde olduğunu gördüğümüz için çok bir anlam ifade etmiyor.

Farklı yönlere bakan partilerin tek bir konuda uzlaşarak bir araya gelmelerini anlamlı bulmuyoruz. Türkiye'nin Suriye, Doğu Akdeniz, Karabağ, Suriye gibi politikarı nasıl olacak dediğimizde cevap veremeyen partilerin sadece Erdoğan karşıtlığı üzerinden bir araya gelmesi doğru değil. 

Daha ortaya koyduğunuz sistemi kiminle taşıyacağınız belli değil. Daha adayları belli değil. Adayla ilgili tartışmaları örtmek için farklı konulara yöneliyorlar. 

Masada nasıl oturacağınıza karar veremeyip iki hafta tartışıyorsanız sadece Erdoğan karşıtlığı üzerinden bir ortaklık zemini oluşmaz. 

Türkiye'nin 2023 seçimlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Cumhur İttfakı'nın kazanacağına inancımız tam. Orada bir şüphemiz yok. O günkü masa bile tartışmalı bir masadır HDP’nin çağırılmamasının kavgası yaşanış, bunun gölgesi düşmüştür O masa nereye oturacaklarını bile belirleyemedikleri bir masadır. Daha masada nasıl oturacaklarına karar veremeyen parti liderlerinin cumhurbaşkanı adayı çıkarma konusunda da kavgaya tutuşacaklarını düşünüyorum. 

YÜKSEK FİYAT TARTIŞMASI

Türkiye’de vatandaşımızın gerçek gündemi eoniomi. Burada ikili bir yakşalım sergilemeye gayret gösteriyoruz. Birincisi Türkiye ve dünyanını içinde bulunduğu pandemi nedeniyle oluşan enerji üreten ülkelerin fiyatlarında ciddi bir artış oldu. Tüm dünyada oldu. Dolayısıyla halka yansıdı. AK Partinin ekonomi politikasında aldığı kararlar neticesinde yaşanna artışlardan bahsedemeyiz. Küresel bazdaki krizin kendi enerjisini üretemeyen ülkelerde oluşan fiyat artışını doğurdu. Cumhurbaşkanımızın da bahsettiği gibi, küreseş krizin halkın üstünde oluşturduğu baskıyı azaltmak için biz elimizden gelen gayreti gstereceğiz, tedbirlerimizi alacağız.

YORUMLAR 9
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdpkk asla dışarfa değil bunlar bizans oyunları altılı çete hdpkk sız yapamaz işleri çok zor halja nasıl anlatacaklar çok zorlanıyorlar sadet bile Erdoğana gösterdiği düşmanlığı otuzbin kişinin katillerine gösteremiyorNE KARŞILIĞNDA İKİ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAKLAR.
    Cevapla
  • Seza 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu 6 benzemez birbiriyle nasıl geçinecek.dışarıdada hdpkk vay bunların haline
    Cevapla
  • ademoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    tutuşurlarsa tutuşsunlar bize ne biz de böyle açıklama yapıp anlaşamayacaklarsa da anlaştırcaz adamları
    Cevapla
  • zekai 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kabak tepe birbirini yesinler sen bak işine sen ne verebilirsin bu ülkeye secimler yaklaştı kac ilce gezdin kac sevmene ulaştın
    Cevapla
  • antepli ali bozatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    eğer akp hükümeti yüksek gelen ekektirige faturalarına bir çözüm bulmassa bunlar daha cok bir araya gelirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu