Rezil paylaşım! CHP'li Onursal Adıgüzel "14 Şubat" üzerinden Başkan Erdoğan'ı hedef aldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in Kılıçdaroğlu'yla eşi ve Başkan Erdoğan'ın BAE ziyareti karesini kıyaslayarak "Herkes sevdiğiyle…" notu düştüğü sosyal medya paylaşımı tepki çekti.

Rezil paylaşım! CHP'li Onursal Adıgüzel "14 Şubat" üzerinden Başkan Erdoğan'ı hedef aldı
Rezil paylaşım! CHP'li Onursal Adıgüzel "14 Şubat" üzerinden Başkan Erdoğan'ı hedef aldı
GİRİŞ 15.02.2022 00:52 GÜNCELLEME 15.02.2022 00:53
Bu Habere 519 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın BAE ziyareti üzerinden yaptığı seviyesiz paylaşımına pek çok isimden tepki geldi.

Adıgüzel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın fotoğrafını paylaşarak "Bugün 14 Şubat, herkes sevdiğiyle…"notunu düştü.

BÜLENT TURAN: HAK ETTİĞİ CEVABI VERMEMİZE EDEBİMİZ ENGEL

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yapılanın terbiyesizlik olduğunu ifade ederek "Bu "terbiye seviyesi", CHP’de Genel Başkan Yardımcısı! Hak ettiği cevabı vermemize edebimiz engel. Siyaset ahlaktan, nezaketten, edepten yoksun bir üslupla yapılamaz. Yapmak isteyene de bu aziz milletin irfanı, örnekte olduğu gibi, 70 yıl izin vermez." dedi.

HAMZA DAĞ'DAN "BU TWEETİN" SAHİBİNE "TEŞEKKÜR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Adıgüzel'in paylaşımına "Bu tweetin sahibi Türkiye’nin ikinci büyük partisinin genel başkan yardımcısı ve milletvekili olarak görev yapıyor. AK Parti ile CHP arasındaki liyakat ve ülkeye, millete hizmet aşkı farkını net şekilde gösterdiği için teşekkürler." söyleriyle tepki gösterdi.

ALPAY ÖZALAN: SEVİYESİZLİĞİNE ŞAŞIRMADIK

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Onursal Adıgüzel'le ilgili sert bir mesaj paylaştı. Özalan "Boş işler müdürü Kemal Kılıçdaroğlu yine evinde muhalefetçilik oynarken, Cumhurbaşkanımız COVID-19'u atlatır atlatmaz çalışmaya koyuldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in seviyesizliğine şaşırmadık. Liderleri ortada, bunlardan daha fazlası beklenemez." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 519
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp.turkiye cumhuriyetini yıkmaya çalışan pkk.hdp.acik ittifak yapsın pkk.ormanlarimizi yakıyor kınama yok askerlerimizi şehit ediyor açık kınama yok.10 tane avrupa devletine turkiyeyi şikayet et.sesiniz çıkmaz.utanmazlar
    Cevapla
  • Kızıl elma 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğru hevallerinle cehenneme
    Cevapla
  • Mustafa Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen doğru diyorsun herkes sevdiği ile beraberdir.Ama unutmaki reis vatanı ve milleti için oradadır.siz sevdiğiniz ile birlikte olun bizlerde sevdiğimiz ile birlikte olalım inşallah daha güzel günler için
    Cevapla
  • Vefalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş kapitalizm günlerinde Erdoğan bu ülke ve millet menfaatleri için çalışıyor. Allah sana güç kuvvet versin reis. Düşmanlarına fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Niyazi Özarslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde sevgi senede bir gün değil çünkü DİRİ DİRİ GOMULEN KİZ COCUKLARİ ANA OLUNCA CENNET AYAKLARİNİN ALTİNA serilen İslam dinine mensubuz.Yeni TCnin rotası DURMAK YOK YOLA DEVAM İNŞAALLAH diyerek çalışmaya devamdir.Cumhur Başkanımıza ALLAH(CC)güç kuvvet versin çalışmalarını aksatmasin İnşaallah.Yigidim arkandayiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar