İBB meclisi olağanüstü toplanıyor: CHP'li yönetimden suya rekor zam teklifi!

İBB meclisi suya kademeli olarak %90’la %175’lere varan oranlardaki zam teklifini görüşmek için olağanüstü toplanıyor. CHP’li İBB Yönetiminin teklifine ilk tepki AK Partili Tevfik Göksu'dan geldi.

GİRİŞ 16.02.2022 13:06 GÜNCELLEME 16.02.2022 22:24
Bu Habere 220 Yorum Yapılmış

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CHP’li İBB yönetiminin suya zam için İBB meclisini bugün olağanüstü toplayacağını açıkladı.

%175’LERE VARAN ORANLARDA ZAM TEKLİFİ!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Göksu, "Hükümetimiz sudaki KDV oranını %8’den %1’e indirirken, CHP’li İBB Yönetiminin suya kademeli olarak %90’la %175’lere varan oranlardaki zam teklifi için İBB meclisimiz bugün olağanüstü toplanıyor. Takdir İstanbulluların…" açıklamasında bulundu.

Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi sonrası önemli talep: Fiyatları indirinErdoğan'dan KDV indirimi müjdesi sonrası önemli talep: Fiyatları indirin

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 220
  • mudayko 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo chp zam zam en iyi yüzde 200 her sey daha güzel olacak bu millete basan alir oylari chp en iyisini yapiyor icraat yok reklam coook btavo kemal bey bravo imamoglu.
    Cevapla
  • tncy klc 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl her şey çok güzel oluyor mu
    Cevapla
  • Bahoç 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüh utanmaz herşeye sırıtıyor lakayıt cıvıklık meslek olmuş
    Cevapla
  • Kizil Elma 2 yıl önce Şikayet Et
    Ingiltereden talimat gelince suya zam yapti.
    Cevapla
  • Aliço 2 yıl önce Şikayet Et
    Seçim öncesi kaynak var ucuzlatacağım dediği herşeye bindirdi de bindirdi ( ulaşımı , ekmeği,suyu,isparkı) ama kabahat bizde 100 yıllık cehape hangi şehri hangi iktidar dönemlerinde ülkeyi ihya etmiş ki bugün yapabilsin oy verenin aklına tüküreyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!