CHP Mersin Gençlik Kolları üyeleri gazetecileri tehdit etti: 3 bin kişiyle geliriz

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, CHP Mersin Gençlik Kolları üyesi bazı kişilerin seçim bölgesindeki gazetecileri tehdit ettiğini söyledi.

CHP Mersin Gençlik Kolları üyeleri gazetecileri tehdit etti:  3 bin kişiyle geliriz
CHP Mersin Gençlik Kolları üyeleri gazetecileri tehdit etti: 3 bin kişiyle geliriz
GİRİŞ 16.02.2022 17:19 GÜNCELLEME 16.02.2022 17:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kılavuz, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Mersin'de yaklaşık 35 yıldır faaliyet gösteren yerel bir gazetenin, CHP Mersin Gençlik Kolları Başkanı'nın da aralarında bulunduğu bir grubun saldırısına maruz kaldığını belirtti.

Gazete çalışanlarının tehdit edildiğini dile getiren Kılavuz, "CHP Mersin Gençlik Kollarına mensup insanlar 'bugün 300 kişiyle geldik, gerekirse 3 bin kişiyle geliriz, aklınızı başınıza alın' diyerek gazete önünde tehditlerde bulunuyor. Sizin basın özgürlüğünden anladığınız bu mu? Bu mu insan hakları?" diye konuştu.

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'den bu konuda bir açıklama beklediğini dile getiren Kılavuz, "Hiçbir basın çalışanımız yalnız değildir. Mersin'deki basın mensuplarının yanındayız. Bunların yüce Türk mahkemelerinden ceza almasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Güzel 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD demokrasi insan hakları hikayesi ile terör estirdi bunlarda aynı yıkıcı zihniyet bunlara iyi bir darbe vurulmalı balikbastan kokar demekki başlarından başlamalı meydanı boş buldular milleti domates patates diye soydular bütün pilanlari ellerinde patladı kuduruyorlar
    Cevapla
  • Kūrşat 2 yıl önce Şikayet Et
    Işte gerçek yüzleri bu ortaya çıktılar...diktatör...darbeci ...hain zihniyetleri hiçbir zaman değişmedi...degismezde.. .çünki bildikleri başka birşey yok....demokrasi insan hakları hak hukuk..bunlar için hepsi yalan ..Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah....
    Cevapla
  • Oz ve öz laz 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz anca okadar misiniz yani sizin 3000 e 1oo kişi yeter eee
    Cevapla
  • Doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Chp'liler ne zaman doğru bir iş yaptılar ki?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü