Bakan Bozdağ'dan bürokratlara uyarı: Görevden alırım!

Adalet Bakanı Bozdağ, "Milletvekili milleti temsil eder, milletin taleplerini iletir. Milletvekillerinin telefonlarına çıkmayan bakan yardımcısı ve bürokratları görevden alırım" dedi.

Bakan Bozdağ'dan bürokratlara uyarı: Görevden alırım!
Bakan Bozdağ'dan bürokratlara uyarı: Görevden alırım!
GİRİŞ 18.02.2022 15:57 GÜNCELLEME 18.02.2022 15:57
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

TBMM Adalet Komisyonu'nun, AK Parti'li üyeleri Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarette Meclis'e gelecek yasal düzenlemeler görüşülürken, milletvekilleri taleplerini dile getirdi. Ziyarette mart ayında Meclis gündemine gelmesi beklenen 6'ncı yargı paketi de konuşuldu. Bakan Bozdağ, bu konuda milletvekillerinin öneri ve görüşlerini aldı.



Bakan Bozdağ'ın konuşmasında, "Milletvekili milleti temsil eder. Milletin taleplerini iletir. Milletimizin talepleri bizim için önemlidir. Milletimizin taleplerine kayıtsız kalamayız. Milletvekili telefonuna çıkmayan bakan yardımcısı veya genel müdür, bürokrat olursa onu derhal görevden alırım" dediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 163
  • Kosavalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Emniyet Genel Müdürlüğü Bölge idare Mahkemesi kararlarını uygulamıyor. Kısaca mahkeme kararını tanımıyor bu konuyu da halledin
    Cevapla
  • RAİF 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Suç işleyenlerin, Hakimler / savcılar tarafından serbest bırakılması bizleri çok üzüyor. Neden serbest bıraktıklarını aklım almıyor.Bu tür hakim ve savcılardan da görevden almalar başlarsa memnun olurum.Suç işleyip mahkemede kıravat takarak iyi hal indirimi isteyen yüzsüzlerin önünü tıkadınız Bundan dolayı sizi tebrik ederim.Yapanın yaptıkları yanına kar kalmasın.Seni seviyoruz.Allah yardımcın olsun bakanım.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım başta konya millet vekilleri olarak Tahir akyürek Ahmet sorgun ve digerleri olarak el atın lütfen vatana millete büyük bir iş yapmış hayrınız olur tşkler saygılar sunarım
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sözü soyleyen kim olursa olsun onun yanindayim. Helal olsun. Ölümüne destekliyorum. Yarisini kov diger yarisini degistir.
    Cevapla
  • Kocaeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kocaelinin körfez ilçesine baglı bir beldenin camisinin çay ocağındâyım hergun inanın birtane milletvekili secimden sonra uğramadı.hani reisimiz ev ev dolaşıcaz gönüllere girecez demişti.ilgilenirseniz çok sevinirim.selamlar bizden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…