Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününde binlerce mesaj

26 Şubat 1954'te doğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 68'inci yaşına girdi. Çok sayıda siyasi Cumhurbaşkanı Erdoğan için doğum günü mesajı paylaştı.

GİRİŞ 26.02.2022 12:10 GÜNCELLEME 26.02.2022 12:10
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutlamak isteyenler '#İyikiDoğdunREİS ve #İyikiDoğdunMilletinAdamı' etiketleriyle on binlerce paylaşımda bulundu.

DUYGULANDIRAN VİDEO

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den duygulandıran Erdoğan paylaşımı. Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününde duygulandıran bir video paylaştı. Sosyal medyada izleyenlerin oldukça beğenisi toplayan videoda, "Milletimize hizmet yolunda birlikte yürümekten şeref duyduğum Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan'a huzurlu, sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Sevincimizde, hüznümüzde, umudumuzda, cesaretimizde iz bırakan ömrünüz uzun olsun. #MilleteAdananBirÖmür" ifadelerine yer verildi.

ALİYEV: YERİ DOLDURULAMAZ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı doğum günü dolayısıyla tebrik etti.

Aliyev mesajında, Erdoğan'ın bilge ve ileri görüşlü liderliğindeki Türkiye'nin her alanda önemli başarılar elde ettiğini, uluslararası arenada söz sahibi, büyük prestij kazanmış güçlü devlet olduğunu belirtti.

Erdoğan'ın kararlı liderliği ve çok yönlü faaliyetleri sayesinde Türkiye'nin elde ettiği kalkınma ve başarıların kendilerini içtenlikle mutlu ettiğini kaydeden Aliyev, Azerbaycan ile Türkiye ilişkilerinin bugünkü yüksek düzeye çıkarılmasında, Erdoğan'ın yeri doldurulamaz rolünün olduğunu ifade etti.

Aliyev, iki ülkenin birliği ve müttefikliğinin güçlendirilmesi için gösterdiği çabalar, Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünün yeniden sağlanmasına ve toprakların kurtarılmasına verdiği destekler nedeniyle Erdoğan'ın Azerbaycan'da büyük saygı kazandığını kaydetti.

YORUMLAR 49
  • Serdengeçti 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayırlı bereketli uzun ömürler nasip etsin
    Cevapla
  • TURGUT ÖZTAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhterem Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana Rahman ve Rahim olan Allah'ım sağlıklı hayırlı uzun ömür ver inşallah
    Cevapla
  • Osman nuri KAVUCUN 2 yıl önce Şikayet Et
    ikinizide seviyoruz .....Allah ikinizede uzun ömürler versin
    Cevapla
  • M. Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah, uzun ve sağlıklı bir ömür versin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı