Vali Sonel, 24 Kasım Öğretmenler Günündeki sözünü tuttu

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Önceki görev yerlerinde olduğu gibi her 24 Kasım’da öğretmenlere yurtdışı ve yurt içi gezilerine gönderme sözü ve geleneğini Ordu’da da devam ettirdi.

GİRİŞ 28.02.2022 09:48 GÜNCELLEME 28.02.2022 09:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

24 Kasım 2021 tarihinde, Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Öğretmenler Günü kutlama programında, öğretmenlere vermiş olduğu yurt dışı ve yurt içi gezisi sözünü yerine getirdi.

Her ilçeden kura çekme yöntemi ile belirlenen 24 öğretmen Balkan ülkeleri gezisine, 24 öğretmen GAP turuna, 24 öğretmen İstanbul ve  24 öğretmen de İzmir olmak üzere gezi programı gerçekleştirilmiş oldu.

Öğretmenler Günü programında yaptığı konuşma esnasında öğretmenlere verdiği yurt dışı ve yurt içi gezisi sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Vali Sonel, “Geleceğimizi şekillendiren, eli öpülesi öğretmenlerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Daha önce görev yaptığımız  yerlerde olduğu gibi Ordu’da da öğretmenlerimize duyduğumuz sevginin, saygının bir tezahürü olarak onlara bir jest yapmak istedik. Ve onların özel günlerinde bu sözümüzü ifade ettik. Ordu Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle öğretmenlerimize verdiğimiz sözü yerine getirdik. Bundan dolayı da çok mutlu olduk. Bu etkinliğimizde bizlerden desteğini esirgemeyen kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum” diyerek, 17 emekli öğretmenimizin de  Kapadokya gezisine gönderileceğini sözlerine ekledi.

Gezi sonrası oldukça duygulanan ve mutluluklarını dile getiren öğretmenler ise,  “Bizlere ayrı bir önem ve değer veren ve bunu da her fırsatta gösteren eğitim gönüllüsü Valimiz Tuncay Sonel’e, bizlere büyük bir moral ve motivasyon sağlayan yurt dışı ve yurt içi gezisi için şükranlarımızı sunuyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

YORUMLAR 5
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu proje başarılı öğrenciler için de uygulanabilir.
    Cevapla
  • çerkez 2 yıl önce Şikayet Et
    işte devletin valisi.allah razı olsun.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel la durmadan canı pahasına çalışan biz sağlık çalışanları tatil yapan öğretmenler ohh ne güel birsey çok mu yorulmuşlar 1 sene evden çalıştılar şimdi ise sınıflar tatil oldukça evden çalışıyorlar haftada 15 saat çalışıyorlar yılın yarısında tatil yapıyorlar ama gel gör ki gezmeyede öğretmneler gidiyor bu nasıl bir mantıktır çalışanı ödüllendirmek gerekirken sağlık çalışanlarını ama
    Cevapla
  • sağlıkçılar 2 yıl önce Şikayet Et
    yapdıkları tatil az olmuş demek ki yılın yarısında zaten tatil yapıyorlar hafta da 15 saat çalışıyorlar 3 ay yaz tatili 15 gün şubat tatili birer hafta ara tatillelr resmi dini tatiller kısaca hep tatil yapan kişişere bu ödül verilecepine bu zamanda tatili hak eden sağlık çalışanlarıdır bu çok yanlış olmuştur canlarını ortaya koyan sağlık çalışanları ödüllendirilmelidir
    Cevapla
  • sağlıkçılar 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın valimiz 3 sene olacak sağlık çalışanlarının canı çıktı canları yaşatmak için canlarından oldular bir güzellik yapılacaksa sağlık çalışanlarına olmalıdır.öğretmnelr 1 sene işe gitmediler evlerinden çalıştılar hafta 15 saat çalışıyorlar yılın yarısı tatil yapıyorlar ama biz sağlık çalışanları bütün doğal afet olaylarında hep bizler varız24 esaat esasına göre çalışarıyoz öğretmnelr değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…