Dışişleri Bakanlığı: Ermenistan'ın katılımı memnuniyetle karşılandı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Bilgiç, "Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan’ın 11-13 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek Antalya Diplomasi Forumuna katılacağına ilişkin açıklaması memnuniyetle karşılanmıştır" dedi.

Dışişleri Bakanlığı: Ermenistan'ın katılımı memnuniyetle karşılandı
Dışişleri Bakanlığı: Ermenistan'ın katılımı memnuniyetle karşılandı
GİRİŞ 08.03.2022 10:16 GÜNCELLEME 08.03.2022 10:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan’ın Antalya Diplomasi Forumu'na katılımı hakkındaki sorulara yönelik olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Bakanlık Sözcüsü Bilgiç yaptığı açıklamada, "Ermenistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsünün, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan’ın 11-13 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek Antalya Diplomasi Forumuna katılacağına ilişkin açıklaması memnuniyetle karşılanmıştır. Bu tür karşılıklı adımlar, iki ülke arasında diyaloğun artırılmasına ve tam normalleşme hedefi doğrultusunda güven artırıcı önlemlerin istişare edilmesine katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Şavkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Barış Zamanı. Aslında bu parolayla dünya çapında bir proje başlatsak ülke olarak nasıl olur.Haydi maşallah koçlar gelin baam.Savaş kimseye yarar sağlamaz mecbur kalmadıkça.Bu savaşlardada mecburiyet olmadığını hepimiz biliyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi